Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 8, 2009

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ


Αλύπητα χτυπάμε την Ηλεία.
Ένα τόπο που κάηκε.
Ενα τόπο που έκαψε τα παιδιά της, τα μωρά που όλοι ξεχνάμε γιατί απλά δεν είμασταν εκεί για να τα ακούσουμε να ουρλιάζουν μέσα στις φλόγες.

Εγώ όμως αρνούμαι να τα ξεχάσω. Αρνούμαι να ξεχάσω τις εικόνες φρίκες.
Αρνούμαι να ξεχάσω τα δάκρυα που έχυσα. Αρνούμαι να ξεχάσω το τρόμο που βίωσα.

Και αρνούμαι να δεχτώ χαρωπά τα παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες ενός ταλαίπωρου λαού "ηγέτες" αλλά και "πολίτες"

Συνοπτικά ας δούμε μερικά μόνο για τα "εγκλήματα" για τα οποία όλοι σιωπούν
α.ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ
*αυθαίρετα κτίσματα μέσα στην άμμο> http://saveileia2.blogspot.com/2008/12/blog-post_09.html
*βίλλες, τσιμέντο, Γερμανοί, κεραίες, πισίνες, φράχτες στο κατά τα άλλα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ> http://saveileia2.blogspot.com/2008/11/blog-post_03.html
*κυνηγοί γής & αρχαιοκάπηλοι στην Αρχαία Φεία> http://saveileia2.blogspot.com/2008/10/blog-post_5616.html

β. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 3.000.000 ΕΥΡΩ

γ. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 2.000.000ΕΥΡΩ τα οποία είχαν δοθεί για τους πυρόπληκτους & μερικοί θεώρησαν ότι έπρεπε με αυτά να στεγάσουν τα αξιώματά τους

δ. ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Λιγοι ίσως έμαθαν μέσα στο πανικό των εκλογών πόσο ΞΕΦΡΑΓΟ αμπέλι είναι το κόσμημα της Ελλάδας, η Αρχαία Ολυμπία.
Αρχαιολόγος εργαζόμενη στην Αρχαία Ολυμπία βρέθηκε με πολυάριθμους ανεκτίμητης αξίας θησαυρούς στο σπίτι της ενώ πολλοί εργαζόμενοι ομολογούν ότι ο χώρος βρίσκεται εδώ και χρόνια στο έλεος των αρχαιοκάπηλων καθώς η φύλαξη υπάρχει μόνο μέχρι τις 8 το απόγευμα!!!!!!!!

ε.Ομως και κυνηγοί που αντί να σώσουν ότι απέμεινε ζητούν πεισματικά να απελευθερωθεί και το ΚΟΤΥΧΙ ώστε να κυνηγούν και εκεί ό,τι ταλαίπωρο ζωντανό περνάει να πιει μια γουλιά νερό

στ.Την πανέμορφη Γλύφα που ετοιμάζουμε να τσιμεντώσουμε όπως τόσο άλλες σπάνιες ομορφιές της Ηλείας

Και φυσικά δεν είναι να αναρωτιέται κανείς για την ανοχή ενός κράτους σε τέτοια εγκλήματα από τη στιγμή που οι ίδιοι οι αντινομάρχες διαδίδουν την αλήθεια: ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗΣ & ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.
Αρκεί τα λεφτά να εισρέουν στο νομό. Και ας μην υπάρχει καμία πρόβλεψη & κανένα πρόγραμμα. Ας έρθουν τα λεφτά - μας λένε- και το πρόγραμμα αργότερα!!
Καλό μας χειμώνα πάλι!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ