Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 11, 2010

ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ!

Σάββατο πρωί στα καλά καθούμενα οι κάτοικοι της οδού Κομνηνών, στην περιοχή Δαφνίου στο Χαϊδάρι, είδαν την πινακίδα που βλέπετε στη δασική περιοχή του Ποικίλου Όρους.

Είχε προηγηθεί από τους φερόμενους "ιδιοκτήτες" η τοποθέτηση πλαστικών καρεκλών και τραπεζιών, ένα κοτέτσι κ.λπ. στη δασική περιοχή.

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. ειδοποιήθηκε από ευαισθητοποιημένους γείτονες, διαπίστωσε την αυθαίρετη πράξη και ειδοποίησε το Δασαρχείο Αιγάλεω, το οποίο και επισκέφτηκε το χώρο.

Το Δασαρχείο επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνώριζαν όλοι οι κάτοικοι του Δαφνίου:
1. H περιοχή είναι Δημόσια δασική έκταση που έχει παραχωρηθεί η χρήση στο ΨΝΑ. Το ΨΝΑ δεν μπορεί να το εκχωρήσει κ.λπ. σε κανέναν τρίτο και πρέπει να φροντίζει την περιουσία που του έχει παραχωρηθεί από το δημόσιο. Τη Δευτέρα το δασαρχείο θα κάνει έγγραφο στο ΨΝΑ και θα του ζητάει να προστατέψει την παραχωρηθείσα έκταση. Θα ζητήσει επίσης να ξηλωθούν τα κοτέτσια κ.λπ.
2. Η έκταση δεν είναι μόνο δασική, αλλά έχει κηρυχθεί και αναδασωτέα που σημαίνει ακόμα πιο ισχυρή προστασία.Εμείς ενημερώσαμε προσωπικά και το Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ.Δημήτρη Μαραβέλια και θα καταγγείλουμε εγγράφως την προσπάθεια οικειοποίησης δημόσιου χώρου από τους αναγραφόμενους στην πινακίδα. Καλούμε τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή...

Αναρτήθηκε από OIKO.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου στις Σάββατο, Οκτώβριος 09, 2010

http://xpolis.blogspot.com/2010/10/blog-post_09.html (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ