Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, October 9, 2010

Το ΣτΕ αρνείται αναστολή ποινής στον Χρονόπουλο

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Με την υπ' αριθμό 761/1.9.2010 απόφασή του, το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε ως αβάσιμη την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου για την αναστολή της τιμωρίας του με αργία, μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής του στο ΣτΕ, στις 14 Οκτωβρίου.

Ο κ. Χρονόπουλος παράλληλα, εκλήθη από τον ανακριτή Πύργου να απολογηθεί για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι ενήργησε ώστε να παραγραφεί πρόστιμο 865.000 που επέβαλε η Πολεοδομία σε πέντε ιδιώτες που είχαν προβεί σε αυθαίρετες κατασκευές πάνω στον αιγιαλό και την παραλία της Ζαχάρως και σε χώρο όπου είχε παραχωρηθεί από τον δήμο για τη λειτουργία κινητών καντινών.

Για το ίδιο ζήτημα κατηγορούνται και άλλοι τοπικοί παράγοντες του Δήμου αλλά και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ