Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, March 13, 2010

"ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ" απειλεί και πυροβολεί χωρις να συλλαμβάνεται

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Στο βίντεο αυτό θα δείτε  τον Δήμαρχο Ζαχάρως να απειλεί  πως θα εκτελέσει ανθρώπους, θα τους συνθλίψει το κεφάλι. (Ανάμεσά τους ο Κώστας Βαξεβάνης που αποκάλυψε  τη δράση του).Θα τον δείτε να δίνει  εντολή σε πολίτη που είχε κάνει  μήνυση εναντίον του αντιδημάρχου ,να αποσύρει την μήνυση γιατί θα του «φτιάξει τη μούρη». Και βέβαια θα τον δείτε να πυροβολεί. Για άγνωστους λόγους η αστυνομία έδωσε στον άνθρωπο αυτό όπλο. Και δεν του το αφαίρεσε παρότι έχει δύο καταδίκες.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ 
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗ ΗΛΕΙΑ
ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΩ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ  ΑΠΕΙΛΕΣ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ
Μοιραστείτε

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ