Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, March 12, 2010

ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ

Τετάρτη, Ιούνιος 4

Μολύνουν τη θάλασσα τα κρουαζιερόπλοια

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο οικολογικής καταστροφής στη θαλάσσια περιοχή της Ηλείας κρούουν οι κάτοικοι των παραθαλάσσιων περιοχών και οι ψαράδες. Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό.

Αιτία, καθώς λένε, είναι τα κρουαζιερόπλοια που καταπλέουν στην περιοχή. Πετρέλαιο, λιπαντικά και άλλα απόβλητα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ρίχνονται στη θάλασσα μετά την έξοδο των πλοίων από το λιμάνι του κατακολου. Έχουν την κακή συνήθεια να ρίχνουν λύματα στη θάλασσα, με συνέπεια να υπάρχει ρύπανση και οι περιοχές μας να μολύνονται, τόνισε κάτοικος της περιοχής.

Επίσης, τις τελευταίες μέρες κάτοικοι στην περιοχή παρατήρησαν στην επιφάνεια της θάλασσας περίεργες κηλίδες. Η ρύπανση αυτή είναι ανησυχητική για την υγεία των λουομένων.

Ένας πολίτης είπε: Μπορεί η ελληνική ναυτιλία και ο τουρισμός να εξακολουθεί να είναι ένας από τους κυριότερους στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται με τίμημα την καταστροφή του τόπου, τα πλοία δεν επιτρέπεται να αφήνουν τα «σκουπίδια τους» στη θάλασσα.

Επιπλέον, υπάρχει υποψία ότι δεν διενεργείται κανένας έλεγχος από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές.

Όσο δεν θα υπάρχει κανένας έλεγχος θα μολύνουν τη θάλασσά μας με τα απόβλητά τους και τις διαρροές πετρελαίου, είπε ένας ψαράς της περιοχής.

http://neoinileias.blogspot.com/2008/06/blog-post_04.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ