Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, January 21, 2010

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ?


Εχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές.

Και εννοείται ότι η Ηλεία βρίσκεται στην αναμονή για "μεγάλα" σχέδια ανάπτυξης, "τουριστικές" ξενοδοχειακές μονάδες που θα την "αναβαθμίσουν", "περιβαλλοντικά" προγράμματα που θα αναβαθμίσουν πολλά εκτός από το περιβάλλον.....Πολίτες ακόμα ζούν σε άθλιες συνθήκες αφού δεν επανήλθε ούτε το βιός τους, ούτε η ζωή τους, ούτε η φύση, ούτε οι άνθρωποι τους που χάθηκαν στις φλόγες.

Αντίθετα, στοιχεία που έρχονται πλέον στην επιφάνεια αποδεικνύουν το μέγεθος των καταστροφών για τις οποίες είναι υπεύθυνοι όλοι εκείνοι στους οποίους αναθέσαμε τη διοίκηση αυτού του τόπου (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΗΚΕ Ο ΤΟΠΟΣ & ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ).

http://mnodaros.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html (διαβάστε εδώ ολο το άρθρο)

Ετσι μαθαίνουμε με ενδιαφέρον ότι "με βάση τα επίσημα έγγραφα ο δήμαρχος της Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος, έχει οικοδομήσει παράνομα στην οικολογικά ευαίσθητη περιοχή ολόκληρη ξενοδοχειακή μονάδα, χρησιμοποιώντας άδειες-μαϊμού, με την προκλητική ανοχή της τοπικής Πολεοδομίας!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η 1124/Α/2009 αποκαλυπτική Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης μετά από πολύμηνη έρευνα, την οποία διενήργησε με αφορμή τις σχετικές καταγγελίες της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως και το ρεπορτάζ της «Ε» στις 7.10.2008."

Για άλλη μια φορά εμπλέκεται το διαβόητο πλέον "
Τμήμα Πολεοδομίας και Πολεοδομικών Εφαρμογών Ζαχάρως, υπηρεσία γνωστή και από την περίπτωση της σκανδαλώδους ανέγερσης του «αμαρτωλού» δημαρχείου με τα χρήματα της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους...

Οι παράνομες άδειες, σύμφωνα με το πόρισμα, φέρουν την υπογραφή και την έγκριση του πρώην αντινομάρχη Ηλείας και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάκη Αντωνακόπουλου, αντί της Πολεοδομίας Ζαχάρως ο οποίος όμως κάνει λόγο ευθέως για πλαστογραφία της υπογραφής του και απειλεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά εκείνου που χρησιμοποίησε ψευδώς το όνομά του.

Οπως αναφέρεται στη σχετική πολυσέλιδη έκθεση, οι υπ. αριθμ. 40/2000 και 41/2000 οικοδομικές άδειες που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος της Ζαχάρως... χαρακτηρίζονται ως μη σύννομες...ενώ Ζητείται επίσης η ολοκλήρωση της διαδικασίας περί αυθαίρετων κτισμάτων του κ. Χρονόπουλου και η βεβαίωση στο Δημόσιο Ταμείο των σχετικών προστίμων ανέγερσης και διατήρησής τους.

***********
Και εγώ ο αδαής πολίτης θα μείνω στη τελευταία παράγραφο.
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ & ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ?

Κανένας λόγος για κατεδάφιση?
Κανένας λόγος για φυλάκιση των παρανομούντων?
Καμία πρόβλεψη για αποκατάσταση των περιβαλλοντικών ζημιών?

Δηλαδή το μήνυμα που παίρνουν οι πολίτες είναι: ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ