Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, January 22, 2010

Αντίσταση στην ολοκληρωτική καταστροφή του Υμηττού.

Αντίσταση στην ολοκληρωτική καταστροφή του Υμηττού. Bulletin
Posted by Kopros Kilos
Support your cause!
Be counted:
I Read This

Ως Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής διοργανώνουμε για ακόμα μια φορά σποροφύτευση στις καμένες περιοχές του Υμηττού.

Το ραντεβού μας είναι το Σάββατο 23-01-2010 ώρα 12:00-15:00 στο στάδιο του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής (απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων 224), μαζί με την οικολογική ομάδα Green Attack.

Το διαδίδουμε γιατί όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!!!! Περιμενουμε την υποστήριξη όλων γιατι οι πράξεις θα φέρουν την αλλαγή όχι το facebook.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ