Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, January 21, 2010

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

AΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ zougla.gr

Το θηλυκό άλογο που έσερνε επί δύο χιλιόμετρα πάνω στην άσφαλτο ένας συνταξιούχος αστυνομικός στο χωριό Πλάτανος του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σύμφωνα με την οργάνωση ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. εγκυμονούσε!

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010, βάσει αυτόπτων μαρτύρων, ο κάτοικος του χωριού, αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος και ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου, έδεσε στο αυτοκίνητό του το άλογο και το έσυρε στην άσφαλτο.

Αν και το άτυχο ζώο έπεσε, ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε να αναπτύσσει ταχύτητα επί 2 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το άλογο να σπάσει τα δύο μπροστινά του πόδια, το δέρμα του να φύγει από τη μία πλευρά του, να αιμορραγεί ακατάσχετα από μια μεγάλη τρύπα στην κοιλιά του από όπου φαίνονταν τα εντόσθιά του. Ο ιδιοκτήτης, μετά την αποτρόπαια πράξη του, σταμάτησε το αυτοκίνητο, έλυσε το άλογο, το πέταξε σε χαντάκι δίπλα στον δρόμο σοβαρά χτυπημένο αλλά ζωντανό και έφυγε.

Το άλογο παρέμεινε εκεί ζωντανό επί ένα 24ωρο, έχοντας φρικτούς πόνους και βγάζοντας κραυγές. Η τοπική κτηνίατρος που κλήθηκε από τους κατοίκους, λόγω των βαρύτατων τραυμάτων, αποφάσισε την άμεση ευθανασία του, για να το απαλλάξει από το μαρτύριό του.

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν τον ιδιοκτήτη και την πράξη του στην αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου κυκλοφορεί ελεύθερος παρόλο που είναι γνωστά τα στοιχεία του. Η Διεύθυνση της Κτηνιατρικής Υπηρεσία Ηλείας, μετά τη δημοσιοποίηση της πράξης έχει επιληφθεί της υπόθεσης. Το γεγονός αποτελεί όχι μόνο βαρύτατη αμέλεια εκ μέρους του ιδιοκτήτη, αλλά βάρβαρη κακοποίηση.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δράστη. «Θεωρούμε – αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση – ότι η όποια περιφρόνηση, από αρκετούς συμπολίτες μας, των θεσμοθετημένους νόμων της χώρας μας εντείνεται, εκτός άλλων από: Α) την μη εφαρμογή τους των νόμων από τις αρμόδιες Αρχές και Β) τις εξαιρετικά ήπιες ποινές και πρόστιμα που προβλέπονται ακόμη και για φρικτές κακοποιήσεις ζώων.

Καταδικάζουμε κάθε είδους βάναυση πράξη κακοποίησης ζώων και απαιτούμε την άμεση κατάθεση νέου σχεδίου νόμου, όπου θα προβλέπονται αυστηρές ποινές για την κακοποίηση των ζώων. Η θεσμοθέτηση νέου νόμου για την προστασία των ζώων στη χώρα μας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι επιβεβλημένη και πρέπει να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ».

***********

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 3.500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK

http://www.facebook.com/inbox/?tid=1359914077029#/group.php?gid=239939244197&ref=ts

TO ONOMA TOY EINAI ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΓΝΩΣΤΟ! ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ