Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, January 26, 2010

ΟΤΑΝ Η ΗΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!

Ολοι οι Ηλείοι γνωρίζουν το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πλέον οι παραλίες της Ηλείας. Κρυστάλλινα νερά όπως αυτά της Κουρούτας ή της παραλίας του Κατακόλου έχουν μετατραπεί σε βούρκο, με τσούχτρες, σκούρες κηλίδες & φυσαλίδες να αναδύουν τη "βρωμιά" της ανθρώπινης ιδιοτέλειας & καταστροφικής παρέμβασης.

Δε γλυτώνει ούτε η ΣΚΑΦΙΔΙΑ, ένα καταπληκτικό κομμάτι θάλασσας. "Σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης αντιμετωπίζει ο κόλπος της Σκαφιδιάς από τα απόβλητα των ελαιοτριβείων που κάθε χρόνο τέτοια εποχή καταλήγουν σε αυτόν (αναδημοσίευση http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=1365)"

'Εντονη μυρωδιά & κατάλοιπα από την επεξεργασία των ελιών είναι μερικά μόνο από τα "συμπτώματα" της μόλυνσης της θαλάσσιας περιοχής.

Αποτέλεσμα? «Κάθε χρόνο είναι αυτή η κατάσταση που βλέπετε. Το λιόζουμο φτάνει στον κόλπο και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την καταστροφή που γίνεται. Η μυρωδιά όπως και εσείς αντιλαμβάνεται είναι έντονη δεν μπορεί κανείς να σταθεί ενώ παράλληλα η ζημιά που γίνεται στην θάλασσα είναι μεγάλη», επισημαίνει ο κ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ Χρήστος Ρήγας επαγγελματίας ψαράς επισημαίνει ότι από τα κατάλοιπα των ελαιοτριβείων φεύγουν τα ψάρια καθώς και ότι σαν ψαράδες έχουν πρόβλημα αφού δεν έχουν τι να ψαρέψουν.


Και αναρωτιέμαι ο αδαής πολίτης...
Οι τοπικοί άρχοντες που κάνουν τα μπάνια τους?
Στις τροπικές Μπαχάμες?

Αυτούς και τα παιδιά τους δεν τους ενοχλεί η βρωμιά & η δυσοσμία στη παραλία του Κατακόλου όπου πλέον είναι αδύνατο να κάνεις μπάνιο?
Αυτούς και τα παιδιά τους δεν τους ενοχλεί να κολυμπούν μέσα στα απόβλητα εργοστασίων στη Σκαφιδιά?
Αυτούς και τα παιδιά τους δεν τους ενοχλούν τα απόβλητα & τα περιττώματα που επιπλέουν στην Κουρούτα?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ