Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, January 8, 2010

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΛΕΝΗΣ




Δεν μπορεί να γίνει περιγραφή για το δράμα που ζουν τα τελευταία χρόνια τα ορεινά χωριά του Δήμου Ωλένης μετά την καταστροφή από τις πυρκαγιές του 2007!

Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ όπως και τα γύρω χωριά εγκαταλείφθηκαν στην μαύρη τύχη τους

Αν και αυτά τα χωριά κάποτε ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της κτηνοτροφικής και όχι μόνο, ανόρθωσης του νομού μας. Η κάθε μέρα είναι χειρότερη από την προηγούμενη και ενώ η λεηλασία από τους πολιτικούς του δημοσίου χρήματος έχει πάρει την μορφή επιδημίας κανένα σοβαρό έργο ανάπτυξης δεν έχει γίνει στην ορεινή περιοχή μας.

Ασφυξία ακόμη και τώρα κυριεύει τον επισκέπτη μπροστά στην καταστροφή που επικρατεί στο τόπο αυτόν που κάποτε ήταν ένας μικρός επίγειος παράδεισος.

ΤΩΡΑ χωριά εγκαταλειμμένα από κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση υποφέρουν τα πάνδεινα, πολιτευτές επισκέπτονται προ εκλογών τα χωριά με υποσχέσεις και «δώρα»

Και μετά δια μαγείας δεν θυμούνται καν τα ονόματα τους. Oι τοπικοί άρχοντες συνεπαρμένοι από την δόξα που απορρέει από τα αξιώματα τους «κοροϊδεύουν» και συζητούν την ανέγερση νέων πολυτελέστατων δημαρχείων παρόλο που στα σκαριά είναι ο Καποδίστριας 2 .

Δυστυχώς στις απεγνωσμένες εκκλήσεις πολιτιστικών και πυρόπληκτων συλλόγων τουλάχιστον για αποκατάσταση του περιβάλλοντος ουδείς έχει απαντήσει.

Αδιαφορία και έργα άνευ σημασίας που οι κουτοπόνηροι πολιτευτές νόμισαν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τους εκεί κατοίκους.

Αλλά δυστυχώς για αυτούς
οι κάτοικοι, μπρος στο κίνδυνο της πλήρης ερήμωσης του τόπου τους , θέλω να πιστεύω ότι βαρέθηκαν να ευνοείται η ανάπτυξη ορισμένων περιοχών σε βάρος άλλων μέσα στο ίδιο δήμο, θα ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ και δεν επιτρέψουν σε κανέναν να γυρίσει άλλη μια μαύρη σελίδα για τον τόπο τους


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
www.oreini-ileia.blogspot.com
http://www.kamena.blogspot.com/

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ