Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, January 20, 2010

"ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ" ΧΙΟΝΙΖΕΙ στην Αυστραλία - οι υπερθερμασμένοι ούτε μια συγγνώμη για τα παραληρήματά τους...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ : 25-1-10
-12 βαθμοί "υπερθέρμανση" στην Αλεξανδρούπολη...
Το 40% της θάλασσας κοντά στο Πεκίνο έχει ΠΑΓΩΣΕΙ!...
Ο επικεφαλής τής IPCC, Πατσάουρι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα ΣΥΝΕΧΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ όπου έχει μπλεχτεί!...
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΨΕΜΑ τής διαβόητης IPCC σχετικά με δήθεν εξαφάνιση των ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΩΝ πάγων στα Ιμαλάια, ξεσκεπάστηκε.
Αμερικανική Ένωση Γεωφυσικών: οι πολιτικοί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για την πρόληψη σεισμικών καταστροφών: http://www.agu.org/focus_group/NH/resources/Haiti
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!
Οι οργανισμοί και οι οργανώσεις που σπεύδουν να βοηθήσουν τη σεισμόπληκτη Αϊτή «ανταγωνίζονται για τη ιεραρχία» στον τόπο της καταστροφής και βάζουν τα συμφέροντά τους πάνω από τα συμφέροντα των θυμάτων, υποστηρίζει η κορυφαία ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

«Ο τομέας αρωγής είναι αναμφισβήτητα μια βιομηχανία από μόνη της» γράφει το Lancet στο καυστικό εντιτόριαλ της Παρασκευής.

«Ορισμένες υπηρεσίες υποστηρίζουν ακόμα και ότι 'ηγούνται' των προσπαθειών αρωγής. Στην πραγματικότητα, όπως βλέπουμε ξεκάθαρα, η κατάσταση στην Αϊτή είναι χαοτική, συγκλονιστική και κάθε άλλο παρά συντονισμένη».

Το Lancet θεωρεί ότι, παρά τις επείγουσες ανάγκες στην Αϊτή, ο τρόπος λειτουργίας και οι οικονομικές παράμετροι των οργανισμών και οργανώσεων αρωγής είναι σκόπιμο να τεθούν στο μικροσκόπιο.

«Οι μεγάλες υπηρεσίες αρωγής και οι ανθρωπιστικοί οργανισμοί είναι συχνά εξαιρετικά ανταγωνιστικοί μεταξύ τους» και συχνά υπονομεύουν το έργο ντόπιων φορέων που γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες, εκτιμά ο συντάκτης.

«Μολυσμένες από την πολιτική των εσωτερικών δυνάμεων και τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά που απαντώνται σε μεγάλες επιχειρήσεις, οι μεγάλες υπηρεσίες αρωγής μπορούν να έχουν εμμονή με τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω των δικών τους εκκλήσεων».

»Η προβολή στα ΜΜΕ ως αυτοσκοπός είναι συχνά η επιδίωξη των δραστηριοτήτων τους».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1097753&lngDtrID=252
US troops in Haiti aim at justifying a new occupation
Η στρατιωτικοποίηση της έκτακτης βοήθειας προς την Αϊτή: Είναι μία ανθρωπιστική ενέργεια ή εισβολή;
Μήπως το ΤΕΛΟΣ των καυσίμων τρελαίνει τους δολαριανούς που νομίζουν ότι με τα τελευταία βαρέλια Βενεζουέλας-Κασπίας θα ...σωθούν από την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;

Flurries hit southeast Australia as towns record their first-ever summer snowfalls
http://wattsupwiththat.com/2010/01/18/summer-snow-in-australia
http://www.iceagenow.com/800000_animals_lost_in_Mongolia.htm
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1242011/DAVID-ROSE-The-mini-ice-age-starts-here.html#ixzz0cU9ZCFBl

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ