Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 22, 2009

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

Συντονιστική Επιτροπή της Λαϊκής Συνέλευσης για τους Λόφους Φιλοπάππου

Δελτίο Τύπου 21/10/2009

Έχει πάτο η κατρακύλα του Δήμου Αθηναίων;

Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο 20/10/09 η δημοτική σύμβουλος Ελθήνα Αγγελοπούλου, με αφορμή τη συνέλευση κατοίκων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο λόφο του Φιλοπάππου έθεσε προ ημηρεσίας το θέμα της κακής κατάστασης της βλάστησης του λόφου. Μετέφερε τη δυσαρέσκεια των κατοίκων για την αποχή του Δήμου από τη φροντίδα του λόφου, το ψήφισμα της συνέλευσης καθώς και έκθεση έξι γεωπόνων, που εξασφάλισαν οι κάτοικοι, και στην οποία οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη βλάστηση του ιστορικού λόφου της Αθήνας.

Η Απάντηση του αντιδημάρχου κυρίου Μοσχονά αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη αλλά και πρόκληση κατά των ενεργών πολιτών της περιοχής μας. Ανέφερε ότι είμαστε «πολίτες» εντός εισαγωγικών καθώς αυτός έχει γεννηθεί στην περιοχή και ενδιαφέρεται για τον λόφο περισσότερο από όλους [Δείτε σχετικά]. Πριν μερικές ημέρες μάλιστα σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση οι δικαιωμένοι από το ΣτΕ 130 πολίτες τοποθετήθηκαν επίσης εντός εισαγωγικών.

Ως δημότες Αθηναίων και κάτοικοι των περιοχών γύρω από του Φιλοπάππου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να υπερασπιστούμε, όχι απλώς την αλήθεια που γνωρίζουν ακόμα και τα τετράποδα που περπατούν στο λόφο μας: Ότι δηλαδή η βλάστηση είναι εγκαταλελειμμένη και φθίνει ταχύτατα, το έδαφος διαβρώνεται και ο λόφος είναι βρώμικος και παρατημένος στην τύχη του.

Δυστυχώς πια πρέπει να υπερασπιστούμε την ίδια τη δημοκρατία και το σύνταγμα. Δηλαδή να ενημερώσουμε το Δήμαρχο της Αθήνας και τον αντιδήμαρχο κύριο Μοσχονά, ότι η ιδιότητα του πολίτη δεν είναι πτυσσόμενη. Την διαθέτουν άπαξ όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας, ασχέτως με το αν συμφωνούν με την πολιτική της δημοτικής αρχής της Αθήνας ή όχι.

Η τοποθέτηση του κ Μοσχονα δείχνει ότι η σημερινή δημοτική αρχή θεωρεί τους ενεργούς και ανησυχούντες δημότες αυτής της πόλης εχθρούς της. Αμφισβητώντας τους εμμέσως την ιδιότητα του πολίτη, επιχειρεί στην ουσία να αμφισβητήσει τα ενοχλητικά για τη δημοτική αρχή δικαιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή. Και αυτό με τη σειρά του δείχνει ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καμία πρόθεση να ακούσει και κατά συνέπεια ούτε και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πόλης όπως τα ζουν και τα επισημαίνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι της. Κρίμα για τον ιστορικό δήμο της Αθήνας.


Συντονιστική Επιτροπή της Λαϊκής Συνέλευσης για τους Λόφους Φιλοπάππου
Βlog: filopappou.wordpress.com

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ