Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 26, 2009

80χρονος ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΖΩΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σχετικά με το τραγικό περισταιτκό της 11-10-2009 που 80χρονος πυροβόλησε αδέσποτο σκυλί,σας ενεημερώνουμε ότι το ζώο βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση και δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. '
Ο ηλικιωμένος είχε πυροβολήσει πολλές φορές το σκυλί που ήταν έγκυο , με αποτέλεσμα να σκοτώσει τα έμβρυα και να προκαλέσει πάρα πολλά τραύματα σε όλο το σώμα του ζώου.
Η Ομάδα μας φρόντισε αμέσως και παρέλαβε το ζώο και το μετέφερε για ιατρική περίθαλψη.
Εκφράζουμε τη λύπη μας αλλά και τον αποτροπιασμό μας για τέτοιου είδους αγριότητα και βαρβαρότητα κι ακόμα περισσότερο μας απογοήτευσε το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος σε επικοινωνία που είχε με κάποια τηλεοπτικά κανάλια έδειξε πως το μόνο που τον απασχολούσε ήταν ότι του πήραν την καραμπίνα...Ασκήθηκε εναντίον του αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη και η ΖΟΕΣ στην περίπτωση που το ζώο χάσει τη ζωή του θα κινηθεί ποινικά εναντίον του δράστη.
Είναι καιρός πια να καταλάβουμε όλοι πως εκεί που δεν υπάρχει ανθρωπιά θα εφαρμόζονται οι νόμοι που προστατεύουν το δικαίωμα ζωής και στα ζώα.
Πληροφορούμε επίσης τους συμπολίτες μας ότι και οι δύο δήμοι του νησιού εφαρμόζουν πρόγραμμα στείρωσης για τα αδέσποτα ώστε προοδετυικά να υπάρξει έλεγχος του πλυθησμού τους. Καλό λοιπόν είναι οι πολίτες να απευθύνονται και στους δύο δήμους για να στειρωθούν τα δέσποτα της γειτινιάς τους.

Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 00:17
http://salamina-press.blogspot.com/2009/10/blog-post_15.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ