Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 22, 2009

ΟΥΔΕΙΣ ΠΤΑΙΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Ο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Δηλαδή αν λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν την απόφανση της Ελληνικής Δικαιοσύνης κατά την ενσάρκωσή της ως Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείαςουδείς πταίει,πάλι...για τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στη γη του Αλφειού, πάρεξο «στρατηγός άνεμος» του κυρ Πολύδωρα.

Ουδείς πταίει για τους 46 νεκρούς πολίτες, ουδείς πταίει για τους τρεις απανθρακωμένους εθελοντές πυροσβέστες, ουδείς πταίειγια τα κατεστραμμένα νοικοκυριά, για τα απολεσθέντα δάση, τα νεκρά ζώα, για τον αφανισμό του Κρονίου, για την ανείπωτη συμφορά - απλώς έβαλε τότε ο κ. Καραμανλήςτο τζάκετ τουκαι πήγε να επιθεωρήσει εκ του σύνεγγυς την ανευθυνότητα όλων -καθ' ότι ουδείς πταίει- πάρεξ ο στρατηγός άνεμοςτέτοιος ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός και φυσικόν να του ξανακαεί στα χέρια του ξανά η Ελλάδα, και ξανά, στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη κι όπου αλλού φύονταιοι εχθροί του στρατηγού ανέμουτα δέντρα, τα ζωντανά και οι άνθρωποι.

Οχι, ούτε οι Δήμοι, ούτε οι Νομαρχίες, ούτε οι Αρμόδιοι - ουδείς ουδέποτε ευθύνεται όταν ένας πατέρας χάνει τα τέσσερα παιδιά του στη φωτιάόταν η γυναίκα του γίνεται παρανάλωμαόταν μια γιαγιά ή ένας παππούς βλέπουν την κόλαση πριν να πάνε στον παράδεισο.

Οχι, σύμφωνα με τους εντιμότατουςδικαστικούς ουδείς πταίει που έβοσκε η φωτιά μες στη δημοσιά δυο μέρες απείραχτη από ανθρώπου πρόνοια, σχέδιο και χέρι ώσπου εν τέλει να μπουκάρει και να μπει στην ίδια την Ιερά Αλτιδα!

Ουδείς πταίει όταν τρώει τα λεφτά που του έχουν διατεθεί για αντιπυρικές ζώνες ο κάθε δήμαρχος, ουδείς πταίει για τις δεκάδες στρατιωτικές υδροφόρες με κανόνια πυρόσβεσης που ουδέποτε διατάχθηκαν να βγουν απ' την Ανδραβίδα, να διασχίσουν σαράντα χιλιόμετρα όλα κι όλα και να παλέψουν με το κακό..

.Οχι, οι εντιμότατοι δικαστές αποφάνθηκαν.Ο κ. Πρωθυπουργός, οι Υπουργοί του, οι Διοικητές τους μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Δεν φταίνε αυτοί που ο στρατηγός άνεμος τους έπιασε μαλάκεςδεν φταίνε για τα καμένα παιδιάουδείς πταίει για οτιδήποτε...

Ούτε οι μακάριοι συμπατριώτες μου οι Ηλείοι φταίνε για τίποτα, απλώς υπερψήφισαν τότε αυτούς που τους κατέκαψανπρόθυμοι να υποδεχθούν σήμερα τους νέους κυβερνήτες, ως άλλους Ρωμαίους Ανθυπάτους, όταν τους επισκέπτονται και τους τάζουν ότι και τούτο θα γίνει και κείνο θα βγάλει κέρατα - τι ντροπή!

Μαζεύονται κάθε τέσσερα χρόνιαοι ντόπιοι προύχοντες στο Στάδιο και με την ευκαιρία της αφής της Ολυμπιακής Φλόγας εκφωνούν τρεις δεκάρικους για το ένδοξο προγονικό και τους Αγώνες (που ανάθεμα κι αν ξέρουν οι περισσότεροι τι πράγματι ήταν αυτό το πράμα) κι ύστερα το διαλάνεσαν ξεθυμασμένη σχολική γιορτή πέφτοντας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ώσπου να ξυπνήσουν για τις επόμενες τελετές, σε χειμερία νάρκη.

Στο μεταξύ καίγονται, παρακμάζουν, ξανακαίγονται, αφανίζονται -αλλά ουδείς πταίει ούτε Δήμαρχος, ούτε Νομάρχης, ούτε Δικηγορικός Σύλλογος, ούτε Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο, ουδείς.

Οντως αγαθοί, όντως ευτυχείς, όντως μακάριοικι ευτυχώς που υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία ή οι Βαρδινογιάννηδες για να ξανακτίσουν κανένα χωριό, διότι οι αιρετοί άρχοντες της Ηλείας είχαν άλλες δουλειές, δεν προλάβαινανδεν προλάβαιναν να πάρουν εν σώματι τον πυρσό της Αφής, να τον ανάψουν με την Ιερή Φλόγα και να ανέβουν στην Αθήνα, να βάλουν φωτιά στα τόπια και στα Υπουργεία, ώσπου να βρουν το δίκιο του κοσμάκη. Ξώμειναν ζήτουλες, αδρανείς κι ανάξιοι, τώρα η εξουσία τούς (μας) βγάζει τη γλώσσα:Ουδείς πταίει!Οντως, ουδείς άλλος πταίει -για το χάλι μας...

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 20.Χ.2009 stathis@enet.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ