Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 15, 2009

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ στη ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ


Μόλις μας ήρθε αυτή η καταγγελία.
Αυτόπτης μάρτυρας είδε τον αντιδήμαρχο Ζακυνθίων, Διονύση Καπανδρίτη, να σπέρνει με τα τσιράκια του φόλες στα αδέσποτα του Δήμου του.

Σας παραθέτουμε την καταγγελία που είναι θαραλλέα καθώς είναι επώνυμη και σας καλούμε να διαμαρτυρηθείτε για τα εγκλήματα πολίτων αλλά και των στηλοβατών της κοινωνίας μας
Στα μεγάλα αξιώματα υποτίθεται ότι εκλέγουμε ανθρώπους με ήθος & αξιοπρέπεια, ανθρώπους με συναίσθημα που θα στηρίξουν τους συνανθρώπους τους και τα αδύναμα πλάσματα που τους έχουν απόλυτη ανάγκη. Οχι άτομα που έχουν τσέπες γεμάτα δηλητήριο & θάνατο!
Επισημαίνουμε
α. ότι η κακοποίηση ζώων αποτελεί αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπάγγελτα μάλιστα (δεν εξαιρούνται οι δήμαρχοι εννοείται)
β. ότι στατιστικά όποιος κακοποιεί ζώα θα λερώσει τα χέρια του με το αίμα ανθρώπων, παιδιών, γερόντων.

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
***********************************************************
ΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ
Ταχυδρομική Διεύθυνση : Διον. Ρώμα 70
Τ.Κ. : 29 100 Ζάκυνθος
Τηλέφωνο : 26950 26515... Read More
ΦΑΞ : 26950 48395
e-mail : dimoszak@otenet.gr
*************************************************************
Τον αντιδήμαρχο Ζακυνθίων, Διονύση Καπανδρίτη, κατήγγειλε η κάτοικος της Αγίας Τριάδας Ζακύνθου, Ντάνα Σβαρτ-Καπώνη, επειδή, όπως υποστήριξε, συνεργείο του δήμου πέταξε ποντικοφάρμακο σε όλους τους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν γάτες, σκυλιά, καθώς και πουλιά.

Η κ. Σβάρτ-Καπώνη τόνισε πως θα προσφύγει σε κάθε αρμόδια Αρχή, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ πρόσθεσε πως οι δηλητηριάσεις των ζώων είναι εγκλήματα κατά της ζωής.

«Πριν από μερικές ημέρες, ήρθε στην περιοχή μας ο αντιδήμαρχος, Διονύσης Καπανδρίτης, καθώς και ένας αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να πετά παντού ποντικοφάρμακο, με συνέπεια να δηλητηριαστούν οι γάτες, οι σκύλοι, καθώς και τα πουλιά.

Τους είδα με τα μάτια μου, να προβαίνουν σε αυτή την απαράδεκτη πράξη, η οποία στρέφεται κατά της ζωής. Όταν κάποιος θανατώνει γάτες και σκυλιά, είναι εγκληματίας. Επειδή έφευγα με το πλοίο της γραμμής, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να τους σταματήσω.

Ωστόσο, τους είδα που... έσπερναν το δηλητήριο, σαν να ήταν σιτάρι! Δηλώνω ότι θα απευθυνθώ στην Εισαγγελία Ζακύνθου, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, ενώ θα φτάσω μέχρι την παγκόσμια οργάνωση για την προστασία των ζώων. Όσα γίνονται στη Ζάκυνθο, δεν λαμβάνουν χώρα πουθενά αλλού.

Οι αιρετοί, όπως είναι ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος Ζακυνθίων, δεν κάνουν τίποτα για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Με ποιον τρόπο θα φέρει πίσω τη γάτα μου ο κ. Καπανδρίτης;

Έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά για αυτά τα γατάκια και τα έχασα, λόγω της αδιαφορίας τους. Όταν χαλάμε την ισορροπία της φύσης, τότε δεν υπάρχει ζωή. Με τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρόκειται να μας σώσει κανείς και τίποτα», υπογράμμισε η κ. Σβαρτ-Καπώνη.

***************************************

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ