Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 7, 2009

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ Η ΟΧΙ?

Δεν είμαι υπερ της επανένταξης αλλά όταν ένας Δήμος αναθέτει σε ιδιωτική εταιρεία / οργανισμό την απομάκρυνση των αδέσποτων από τους δρόμους για να μην ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ & ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αρχίζω και ανησυχώ!!!!!!

Και ερωτώ:
α. γιατί ο δήμος καταπατά τη νομοθεσία περί επανένταξης των ζώων?
β. πόσα αδέσποτα έχει τη δυνατότητα να περιθάλψει η Avra Farm? Ολα τα αδέσποτα της Θήβας?
γ. ποιός αποφασίζει για τη μοίρα των άρρωστων & χτυπημένων ζώων ?

Αναρωτιεμαι ως αδαης πολιτης & εθελοντής
*************************************
http://thiva-press.blogspot.com/2009/08/blog-post_19.html

Μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων περιφέρονται στην πόλη ενοχλώντας Δημότες και κυρίως μικρά παιδιά και απειλώντας τη δημόσια υγεία.

Ο Δήμος διαπιστώνοντας την ανάγκη να προστατεύσει τα ζώα, τη δημόσια υγεία και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης, αποφάσισε να λάβει μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.Για τους παραπάνω λόγους ο Δήμαρχος ανέθεσε στην εταιρεία AVRA FARM με την υπ’ αρ. 7885/03-08-2009 σύμβαση, την περισυλλογή, σήμανση, διατροφή, αποπαρασίτωση, κτηνιατρική παρακολούθηση και κάθε άλλη εργασία που απαιτείται για την ασφαλή παραμονή των σκύλων στο καταφύγιο.

Πέρα από τις παραπάνω ενέργειες οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να υιοθετήσουν οποιοδήποτε από τα αδέσποτα σκυλιά το οποίο θα παραλάβουν από το καταφύγιο αφού προηγουμένως ελεγχθεί κτηνιατρικά.

Για να πετύχει αυτή η προσπάθεια του Δήμου (που ήδη ξεκίνησε) θα πρέπει η συμπεριφορά όλων μας να αποπνέει δείγμα πολιτισμού και ζητάμε την αναγκαία κατανόηση από όλους τους φιλόζωους συμπολίτες μας και τη συνεργασία όλων των πολιτών.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ