Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, October 2, 2009

ΑΝΑΔΑΣΩΤΙΚΗ ΣΠΟΡΑ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ, 4-10-2009. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΑΚΙ
AΦΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΣΤΙΣ 04/10) ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ & ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ.


ΑΝΑΔΑΣΩΤΙΚΗ ΣΠΟΡΑ (ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΜΟΛΟΓΩ) ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ!

ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΒΩΛΩΝ, ΤΟ "ΣΚΕΠΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΔΑΣΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ & ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!

************************
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ,

Τη Κυριακή 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 9 το πρωί , θα πραγματοποιηθεί από τους εθελοντές του ΚΕΝΤΡΟΥ Φυσικής Καλλιέργειας και τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΚΗ & σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ,
ΣΠΟΡΑ 4 ΤΟΝΝΩΝ ΣΒΩΛΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ .

Η φετινή σπορά είναι συμπληρωματική της περσινής που έγινε στο ίδιο σημείο την ίδια εποχή και είχε άριστα αποτελέσματα (80% των φυτών βλάστησε και πολλά δέντρα είναι ήδη στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης).

Ολη η ποσότητα των σβώλων φτιάχτηκε από τους εθελοντές που βρέθηκαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ στην ΕΔΕΣΣΑ, από τις 21-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 στα πλαίσια της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.

Οδηγίες πρόσβασης:
Στη ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ και μετά 6-7 χλμ από το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟ, συναντούμε τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ όπου υπάρχει φανάρι όπου και στρίβουμε δεξιά(αριστερά πάει για ΚΑΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΔΑΣΚΑΛΙΟ), στα 100 ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ βρίσκουμε ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΕΡΑΤΕΑΣ όπου είναι η συνάντηση όλων των εθελοντών .

Η συμμετοχή μας είναι πολύτιμη αφού θα συμμετέχουμε έμπρακτα στην προσπάθεια για την αναβλάστηση και το ξανάνιωμα της γης αλλά είναι και ευκαιρία να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να διατυπώσει ο καθένας τις σκέψεις του για τη συνέχεια της προσπάθειας.

Για να πάμε την ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ υπάρχουν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΥΡΙΟ) που ξεκινούν δρομολόγια στις 5.45 το πρωί και συνεχίζουν κάθε μισή ώρα (ΔΗΛ. , 6.15 , 6.45 ΚΛΠ). Η διαδρομή διαρκεί 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ και το ραντεβού μας είναι στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4/10/2009 .

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ , ΗΛΙΑΣ ΒΑΚΗΣ ΤΗΛ 6934 021025 .

Υ.Γ: ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΡΟΥΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΕΛΛΟ!!!
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ !!
!
************************
Μερικά σχετικά Links
http://www.naturalfarming.eu
http://www.geocities.com/karoubas/nfgreek.html
http://www.geocities.com/naturalfarming/kfk.htm

http://ebdomi.com/content/view/1014/30/

http://www.keratea.gr/dimos_kerateas/grafeio%20typou/deltia%20typou/dt%20anadasosi.pdf

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ