Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 11, 2009

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
Δικαίωση για τον αγωνιστή δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο, που ξυλοκοπήθηκε άγρια απο σεσημασμένους μπράβους του συστήματος καταπατητών της Ηλείας.
Η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πύργου στο πολυσέλιδο σκεπτικό της χαρακτηρίζει ευθέως ως παράνομη την ανέγερση του δημαρχείου της Ζαχάρως και επικαλούμενη το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, κάνει λόγο για παραπλάνηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τον δήμαρχο της Ζαχάρως, ενώ σημειώνει κατηγορηματικά ότι τα ρεπορτάζ της «Ε» ήταν αληθή.
ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ??
ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ///??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ http://saveileia2.blogspot.com/ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ http://www.mnodaros.blogspot.com/ --
Posted By Aνεμος to SAVE ILEIA at 8/11/2009 01:41:00 AM

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ