Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 4, 2009

HXHΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά αποφάσισε Ομόφωνα ότι :

Στις ελεύθερες δημοκρατικές χώρες κανένας μπάτσος δεν μπορεί να επιβάλλει κανενός είδους λογοκρισία και κανένας δήμαρχος , αντιδήμαρχος ή παπαγαλίζων δημοσιογράφος δεν δύναται να «θάψει» την δημοσιογραφική έρευνα γύρω από την έκνομη δραστηριότητα των αιρετών αρχόντων και άλλων τρωκτικών …

Μετά την ψυχρολουσία που υπέστη η κυρία «δεν ξέρω, δεν είδα , δεν άκουσα για τα όσα συμβαίνουν στην Ζαχάρω»(http://mnodaros.blogspot.com/2009/09/blog-post.html ), νέο ηχηρό χαστούκι δέχθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο πρώην αστυνομικός και νυν δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και το δεξί του χέρι , ο αντιδήμαρχος Σπύρος Μπιλιώνης.

Οι δύο αυτοί κύριοι, προσέφυγαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητώντας την τιμωρία μου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι και στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion FM , τα οποία αφορούσαν τις καραμπινάτες παρανομίες που συμβαίνουν στο «κράτος της Ζαχάρως» το οποίο και διαφεντεύουν με την προκλητική ανοχή κυβερνητικών παραγόντων .Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ ότι : «δεν στοιχειοθετείται πειθαρχικό παράπτωμα εκ μέρους του εγκαλούμενου συν. Γ. Νοδάρου , καθώς στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού του έργου , ασκούσε κριτική και ότι κατ επανάληψη ζήτησε την άποψη των εγκαλούντων . Ως εκ τούτου , η έγκλιση απορρίπτεται ως αβάσιμη…»

Ως εκ τούτου λοιπόν, συνεχίζουμε την δημοσιογραφική μας έρευνα υποσχόμενοι νέες αποκαλύψεις, αψηφώντας τις απειλές , τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα , τους κάθε είδους πιστολάδες , τους θρασύδειλους πληρωμένους τραμπούκους…και τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας .

Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 4:01 μμ
http://mnodaros.blogspot.com/2009/09/blog-post_02.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ