Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, August 4, 2009

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ..ΝΕΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ!

Απορώ.Το ένα λάθος πάνω στο άλλο.....
Και παρ όλα αυτά "ειναι ακόμα εδώ"
********************************************
ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 30.7.2009

Τις περίεργες διασυνδέσεις και τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας «Κερκετεύς ΑΤΕ» του φερόμενου ως μέλους του συνδικάτου του εγκλήματος Γιώργου Τρομπούκη, με τον Δήμο της Ζαχάρως φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Ε» μέσα από επίσημα έγγραφα-φωτιά.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εκτός της παράνομης κλοπής πολλών εκατομμυρίων κυβικών μέτρων αδρανών υλικών από την κοίτη της Νέδας τον Μάιο του 2008, με την προκλητική κάλυψη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, του Δήμου της Ζαχάρως και παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, επιχείρησε πριν από έναν χρόνο να αναλάβει χωρίς διαγωνισμό αλλά με απευθείας ανάθεση έργο οδοποιίας (αποκατάσταση - ασφαλτόστρωση δρόμου Καλίδονα - Ροδινά) προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Στις 23 Απριλίου 2008 με την υπ' αριθμ. 163/2008 απόφασή της η δημαρχιακή επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και παραβλέποντας την αρνητική εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, ανέθεσε στην εταιρεία «Κερκετεύς ΑΤΕ» με απευθείας ανάθεση το έργο με το αιτιολογικό της αντιμετώπισης ζημιών από θεομηνίες.

Στις 30 Μαΐου 2008 με την υπ' αριθμ. 223/2008 η δημαρχιακή επιτροπή τροποποίησε την αρχική της απόφαση και με απευθείας ανάθεση έδωσε το έργο στην εταιρεία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕΒΕ» με αριθμό μητρώου 4761, και με το αιτιολογικό ότι ο Τρομπούκης δεν είχε πτυχίο για το συγκεκριμένο έργο.

Στις 19 Ιουνίου 2008 η δημαρχιακή επιτροπή του Δήμου Ζαχάρως τροποποιεί εκ νέου την τελευταία απόφασή της και δίνει με απευθείας ανάθεση το έργο στον εργολάβο Αργύριο Πέτρο του Δημητρίου με αριθμό μητρώου 5952, επειδή η εταιρεία «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΤΕΒΕ» είχε πτυχίο 6ης τάξης και δεν μπορούσε να αναλάβει τέτοια έργα.

Τα ανωτέρω επιβεβαίωσε στην «Ε» με επίσημο έγγραφό της χθες η Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηλείας σημειώνοντας ότι στην υπηρεσία δεν είχε αποσταλεί η σύμβαση ανάθεσης - εκτέλεσης του έργου προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ορισμού επιβλέποντα από την Τοπική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) και η εκτέλεσή του.

Τα άνω απίστευτα γεγονότα προκάλεσαν χθες την άμεση παρέμβαση του γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρου Σπυρίδωνα ο οποίος επισκέφθηκε τη γενική διεύθυνση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Πύργο για να ερευνήσει από κοντά την υπόθεση. Οπως είπε στην «Ε» με έγγραφό του, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου είχε ζητήσει προ ημερών από τους 22 δήμους της Ηλείας να του αναφέρουν αν έχουν πάρε-δώσε με την εταιρεία «Κερκετεύς ΑΤΕ» του Γιώργου Τρομπούκη και έλαβε από όλους αρνητική απάντηση.

«Φαίνεται ότι ο Δήμος της Ζαχάρως δεν μας είπε όλη την αλήθεια. Θα υπάρξει άμεσα έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθεί τι συνέβη. Επίσης θα υπάρξει έρευνα σε όλους τους δήμους της Ηλείας προκειμένου να δούμε πού πήγαν και πώς χρησιμοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρήματα που δόθηκαν για την αποκατάσταση της πυρόπληκτης Ηλείας» - δήλωσε στην «Ε» ο Σπύρος Σπυρίδων.

nodaros@enet.gr
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 9:26 πμ

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ