Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, April 27, 2009

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?

Πολυσύχναστες παραλίες
Τις πολυσύχναστες παραλίες καθόρισε χθες η αρμόδια επιτροπή που συνεδρίασε στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, όπου οι δήμοι θα πρέπει να προσλάβουν και να τοποθετήσουν ναυαγοσώστη.

Συγκεκριμένα στο Δήμο Πύργου χαρακτηρίστηκαν πολυσύχναστες της Σπιάτζας, του Αγίου Ανδρέου και της Σκαφιδιάς μπροστά από το ξενοδοχείο Aldemar Olympian Vilage.

Στο Δήμο Αμαλιάδος της Κουρούτας έμπροσθεν του καταστήματος Ρεμούνδος και του Δημοτικού Κάμπινγκ.

Στο Δήμο Ζαχάρως μπροστά από το Παρά θιν’ Αλός και του Κακοβάτου και στο Βαρθολομιό η παραλία των Θινών.

Π. Παυλ.
(http://www.patrisnews.gr/view.php?id=25690, ΠΑΤΡΙΣ, φύλλο 27/04, σελ΄5)
*********
Απαραίτητοι οι ναυαγοσώστες, δίχως καμία αντίρρηση!
Πολλοί πολίτες χάνονται άδικα κάθε χρόνο στη θάλασσα.

Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να πληρώσει ο δημότης το ναυαγοσώστη ενός ξενοδοχείου που έχει απλωθεί & καταλάβει μια τεράστια πανέμορφη παραλία?
Γιατί ο δημότης πρέπει να πληρώσει για το ναυαγοσώστη μπροστά από καταστήματα-μπαρ που έχουν καταλάβει με ξαπλώστρες τη παραλία?

Αυτά δεν θα έπρεπε να επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες των καταστηματών / ξενοδοχείων αυτών?

Αναρωτιέμαι ως απλός φορολογούμενος πολίτης?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ