Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, April 18, 2009

Γιατί θα καταρρεύσουν αβοήθητα τα φοβικά ιερατεία, τώρα που στερεύει το πετρέλαιο

Ενώ οι ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ξυπνάνε την πομπηιακά κατευθυνόμενη ανθρωπότητα, και αρχίζει να αντιδρά στη συλλογική ενοχοποίηση για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές:


Πανικόβλητα πια τα ψοφο-ιερατεία, χωρίς ΚΑΜΙΑ ενεργειακή εναλλακτική, ΔΕ θα μπορούν να κάνουν πολέμους, όσα κλεμμένα τρις και να δώσουν ακόμα στα λαμόγια τους, μήπως και βγάλουν "δωρεάν" ενέργεια από κάπου. Και με το γκοριανό παραμύθι του δήθεν "βλαβερού" διοξειδίου του άνθρακα της φωτοσύνθεσης των φυτών (από την αφθονία του οποίου υπάρχουμε κι εμείς), νομίζουν ότι θα ρημάξουν την ανθρωπότητα με τη φορολόγησή του, όπως νόμιζαν όλα τα φοβικά καθεστώτα (ενδεικτικά: φαραώ, ρωμαίοι, μάγια, αζτέκοι κοκ), που κατέρρευσαν από απληστεία και μανία καταδίωξης της αποκέντρωσης και της αυτάρκειας.
Ενώ οι κατατρεγμένοι θα αλληλοβοηθηθούν:Καλοκαιρία=φταις για την υπερθέρμανση, κακοκαιρία=φταις για την κλιματική αλλαγή!...

Τι θα φάνε οι εγωμανείς, άμα βρει την ανθρωπότητα εξαιτίας τους απροετοίμαστη, πολυετής ηφαιστειακός χειμώνας;;;

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ