Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, April 14, 2009

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΣΤΡΟ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ δικαιώθηκε για το έργο του καθώς κέρδισε και δημιουργήσε μετά από αγώνα 2-3 δεκαετιών την έκταση του ΚΑΠΑΨ στη ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ όπου πλέον έχει μετατραπεί σε ένα από τα ομορφότερα πάρκα της Αθήνας. Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι βρήκαν μια ασφαλή γωνιά να περνούν την ώρα τους μέσα σε δέντρα & πράσινο και να παίρνουν μια ανάσα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη γειτονιά των ΑΘΗΝΩΝ.

ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΣΤΡΟ

Ο κινηματογράφος ΑΣΤΡΟΝ, Λ. Κηφισίας 37, φέτος διέκοψε τη λειτουργία του και κινδυνεύει άμεσα να κατεδαφιστεί.Ζητάμε να υποστηρίξετε, τον αγώνα μας να χαρακτηριστεί ως διατηρητέο κτίριο, ώστε να φιλοξενήσει ένα Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αποτελώντας ταυτόχρονα χώρο συνάντησης όλων των κατοίκων των Αμπελοκήπων.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
http://astron.petitionhost.com/
τηλέφωνα επικοινωνίας
210-6457730,
694-8572779
petros_pap@hotmail.com popesyka@otenet.gr

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ