Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, March 16, 2009

ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ!

Πρώτα διαμαρτυρήθηκαν μετά έδιναν οικόπεδα...

Αναστάτωση άνευ λόγου προκλήθηκε στη Μυρτιά τις τελευταίες ημέρες. Αφορμή στάθηκαν τα έργα της ΤΕLLAS στα πλαίσια του προγράμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» ένα έργο που είναι επιδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Κάποιοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για κεραία κινητής τηλεφωνίας και δεν πείθονταν από τους τεχνικούς για το αντίθετο.

Κατόπιν τούτου επισκέφθηκαν το Δήμαρχο μαζί με τον πρόεδρο του δημ. Διαμερίσματος και εκεί έλαβαν τις διαβεβαιώσεις πως πρόκειται για ένα έργο νόμιμο χωρίς κανένα κίνδυνο. Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι πως κάποιοι απο τα μέλη της Επιτροπής που επισκέφθηκαν το Δήμαρχο έσπευσαν αμέσως μετά να προσφέρουν τα δικά τους οικόπεδα ο καθένας ξεχωριστά στην εταιρεία για τον ίδιο σκοπό!

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=24739

***********
ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ