Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, March 16, 2009

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας πραγματοποίησε χθές νωρίς το πρωί κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ κι ενός οικονομικού επιθεωρητή , παρουσία δικαστικού λειτουργού μετά από εισαγγελική εντολή.

Το κλιμάκιο κατέσχεσε τους σκληρούς δίσκους εννέα ηλεκτρονικών υπολογιστών της υπηρεσίας καθώς και τον προσωπικό φορητό υπολογιστή του προϊσταμένου της Νικολάου Σιάνη.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο αιφνιδιαστικός έλεγχος και η κατάσχεση των ηλεκτρονικών υπολογιστών πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που έλεγαν ότι τις τελευταίες ημέρες λόγω μετακίνησης του κ. Σιάνη ως προισταμένου (!) στην Κτηματική Υπηρεσία Πατρών, επιχειρείτο σε ώρες μη λειτουργίας της υπηρεσίας προσπάθεια αλλοίωσης των δεδομένων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ακόμη και από πρόσωπα εκτός υπηρεσίας.

Ολόκληρο το υλικό που κατασχέθηκε μεταφέρθηκε με την συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ στην Οικονομική Επιθεώρηση Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να σταλεί στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν και σε ποια έκταση έχουν γίνει παράνομες παρεμβάσεις στους φακέλους της υπηρεσίας.

Η χθεσινή ενέργεια των διωκτικών Αρχών έχει άμεση σχέση με την υπ' αριθμ. 352/Α/2008 Εκθεση Ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που αποκάλυψε προχθές με ρεπορτάζ η «Ε».

Η έκθεση περιλαμβάνει δεκάδες περιπτώσεις παράνομων αμμοχαλικοληψιών στον Πηνειακό Λάδωνα και στον ποταμό Αλφειό από τοπικούς εργολάβους, με τη σιωπή και την ανοχή του «γαλάζιου» προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας .Κατά του κ. Σιάνη ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου έχει υπογράψει εντολή για την παραπομπή του πρώτου σε πειθαρχική δίκη λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς στην διάρκεια του ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης , καθώς και για την μη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων σε όσες υποθέσεις παράνομων αμολληψιών ήρθαν σε γνώση του από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Ο κ. Σιάνης με δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο της Ηλείας δηλώνει ότι είναι αθώος και ότι θα ενημερώσει για όλα το Υπουργείο Οικονομικών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά του κ. Σιάννη είχε στραφεί πρόσφατα με ομόφωνη απόφασή του και το δημοτικό συμβούλιο Λεχαινών Ηλείας κατηγορόντας τον ότι συγκάλυψε με την σιωπή του , την προσπάθεια αρπαγής παραλιακής έκτασης 600 στρεμμάτων που ανήκουν στον δήμο Λεχαινών , από οφ σορ εταιρεία και ότι δεν χορηγούσε τα έγγραφα που του ζητούσαν. Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο δήμαρχος Λεχαινών Νίκος Κουλούρης είχε ενημερώσει με επίσκεψή του τους αρμόδιους στο Υπουργείο Οικονομικών.-

http://mnodaros.blogspot.com/2009/03/blog-post_15.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ