Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, January 2, 2009

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ενα ακόμα ποσό που μπήκε στην Ηλεία ήταν αυτό των 60.000.000eur από την Ευρωπαική 'Ενωση για την ενίσχυση των αγροτών για το έτος 2007-2008.


Ισως θα θέλαμε κάποτε να μάθουμε συνολικά τα ποσά που απο τον Αυγουστο του 2007 μπήκαν στο νομό! Γιατί ακούμε για όσα ποσά απαιτούν συνέχεια Νομαρχία & Δήμοι αλλά ποτέ δεν ακούμε για τα τερατώδη κονδύλια που μπαίνουν ασταμάτητα απο διάφορες πηγές στην Ηλεία (απο ιδιώτες, απο το Ταμείο Αρωγής για τους Πυρόπληκτους, απο την Ευρωπαική Ενωση κλπ).


Και το κυριότερο, θα θέλαμε να δούμε όλα εκείνα τα έργα που δικαιολογούν την απορρόφηση αυτών των κονδυλιων γιατί αν κρίνω απο το προσφατο οδοιπορικό δημοσιογράφου στην Ηλεία όλα αυτά τα λεφτά εκταμιεύτηκαν αλλά οι πολίτες του νομού εξακολουθούν να μην έχουν γευτεί καμία ευεργεσία ή βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου

http://mnodaros.blogspot.com/2008/12/blog-post_31.html
«Η κατάσταση είναι οικτρή. Πάμε στα χωριά που άλλοτε τέτοιες ημέρες έσφυζαν από ζωή και πρέπει να χτυπήσουμε την καμπάνα για να βρούμε κόσμο. Δεν υπάρχει ψυχή. Καθημερινά εισπράττουμε από τα χωριά μας την εικόνα της εγκατάλειψης και την αδιαφορία της πολιτείας. »Η κατάσταση δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Εχουμε βαρεθεί να πηγαίνουμε στα διάφορα υπουργεία και να ζητάμε αυτά που πρέπει να δώσει η κυβέρνηση στους πυρόπληκτους και σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Ομως με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους ας προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε κουράγιο και ελπίδα κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ας ευχηθούμε οι ημέρες που θα έρθουν να είναι καλύτερες για όλους μας», λέει στην «Ε» ο νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ