Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, January 1, 2009

Υπερθερμασμένο νέον έτος, σε παγωμένους λαούς και ψευτοοικόλογους ιεροεξεταστές

Και ενώ συνεχίζονται τουλάχιστον από την περσινή άνοιξη οι παράλληλες χιονοπτώσεις KAI στα 2 ημισφαίρια...Εκτός από το ραδιενεργό γενοκτόνο Γκορ και τον κολλητό του Ομπόμπα, βεντέτες και οι 2 των εγωμανών ψευτοοικολόγων, ακολουθούν στην 3η εικόνα αριστερά το έτερο αρχιλαμόγιο της υπερθέρμανσης Χάνσεν και δίπλα του ο κολλητός του, κατασκευαστής των υπερθερμασμένων κλιματικών κερδοσκοπικών μοντέλων Σμιτ, που κάθε μέρα προβλέπει ...την προηγούμενη.

Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους γνωστούς και αγνώστους μας που πυκνώνουν τις συζητήσεις για το ζήτημα ήλιου-κλιματικών αλλαγών-αποκέντρωσης-αλληλοβοήθειας, όπως η Τοξότισσα, και η Ανθρωπολογική (στείλτε τους μετάφραση σε όποια ξένη γλώσσα μπορείτε!).

Mε -15 βαθμούς Κελσίου μπήκε η χρονιά στη Βρετανία.

Κρύο ΚΑΙ το καλοκαίρι στην Αυστραλία...

Ούτε μια γραμμή επιστημονικής αντίρρησης διεθνώς στο συσχετισμό ηλιακού μαγνητικού πεδίου-ψύξης-ξηρασίας.

http://anhonestclimatedebate.wordpress.com/2008/09/22/a-lethal-global-cocktail-why-we-should-be-concerned

Το 1ο μέρος από το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης",
2ο μέρος, 3ο μέρος, 4ο μέρος,

και μια περίληψη στα ελληνικά:
http://www.youtube.com/watch?v=jFd8gNboNJY

Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών: εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για το κλίμα, τις λαμογιές των ψοφο-ιερατείων, αλλά και τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια,
εδώ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ