Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, November 26, 2008

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ!!!!

Η Ηλεία κάηκε: οι άνθρωποί της, τα ζώα της, τα δάση της. Μέχρι προχθές καιγόταν (2 ολοκληρα χρόνια χωρίς σταματημό).

Το τελευταίο θύμα η ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ που μόλις ειχε ανακηρυχθεί (μετά απο 10 περίπου χρόνια) σε εθνικό πάρκο αλλά δεν πρόλαβε καν να "χαρεί" το νέο της "τίτλο". Πάνω στις στάχτες της σκίζουν τα ιμάτια τους Νομαρχίες Αχαίας & Ηλείας προσπαθώντας να καθορίσουν τα όρια της Στροφιλιάς (γιατί τη μοιράζονται και οι 2 νομοί).

Και έρχεται πολύ χαριτωμένα ένας νεαρός να κάτσει επίσης πάνω στις στάχτες της Ηλείας, να βγάλει τη καραμπίνα του & να τουφεκάει ό,τι πετά & ό,τι κινείται από τα υδρόβια εντός της Λίμνης του Καιάφα. http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21519

Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη... Και χαίρομαι γιατί ο νόμος λειτούργησε. Ομως δεν παύω να αναρωτιέμαι : γιατί κυνηγάμε ένα λαθροκυνηγό όταν οι μεγάλοι κυνηγοί , με τα τεράστια θηράματα περπατούν ανάλαφρα στο χώμα της Ηλείας? Γιατί κατηγορούμε ένα τύπο με καραμπίνα & όχι εκείνους που βγάζουν τις μπουλντόζες & τις μπετονιέρες & τσιμεντοποιούν όλο το νομό? Εκεί γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ