Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, November 21, 2008

ΜΑΚΙΣΤΟΣ...ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ 29/11


ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!

Αναβολή-Μετάθεση Δενδροφύτευσης

Εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών που περιμένουμε να πλήξουν σχεδόν όλη την Ελλάδα, αλλά και ειδικά την Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα την περιοχή μας, η δενδροφύτευση στη Μάκιστο μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο στις 29.11.08, για να μην γίνει άσκοπη μετακίνηση απο Αθήνα χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια όσο περνάνε οι μέρες σίγουρα τόσο μπαίνουμε στο χειμώνα, το κρύο αντέχεται και αντιμετωπίζεται με την βροχή είναι λίγο δύσκολα!Παρακάτω είναι και το Δελτίο Τύπο το οποίο έλαβα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Δ.Σ του Συλλόγου Μακισταίων η <<Μάκιστος>>, λόγω της αναγγελίας κακών καιρικών συνθηκών (www.meteo.gr), με βροχές και καταιγίδες αποφάσισε την αναβολή, της προγραμματισμένης για το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008, Δενδροφύτευσης και τη μετάθεση της , το επόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμετο επόμενο Σαββατοκύριακο, με τον ίδιο ενθουσιασμό και καιρού επιτρέποντος, να βρεθούμε όλοι μαζί στη Μάκιστο, ωστε να υλοποιήσουμε την προσπάθεια μας.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ