Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, November 21, 2008

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΕΙ!!!!
















Και όποιος νόμιζε ότι οι Αθηναίαοι θα κοιμόντουσαν και θα απαξίωναν τσάπες, δεντρα, δενδροφυτεύσεις, έκαναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος!

Στις 16/11/2008, στο Αλσος Γαλατσίου (στη Βείκου) δώσαμε ζωή σε 10.000 δέντρα.
Τόσα φυτέψαμε και μάλιστα μόνο μέσα σε 2-3 ώρες περίπου.

Ο κόσμος ήταν πάρα πάρα πολύς. Πρόσκοποι, ζευγάρια, οικογένειες, φίλοι, παιδιά, ηλικιωμένοι...Ολοι ήταν εκεί. 1000, 2000 άτομα ίσως και περισσότερα. Κάποιοι με δικά τους εργαλεία, κάποιοι με εργαλεία που μοίραζε ο Δήμος, κάποιοι με τα χέρια...

Μεγάλοι άνοιγαν λακούβες και τα παιδάκια με τα χεράκια τους έβαζαν στο χώμα ρίζες.. Πρόσκοποι έκαναν μάθημα για τις δενδροφυτεύσεις και με τη σοβαρότητά τους και τη πειθαρχία τους έδιναν άλλη νότα στη προσπάθεια. Οι υπάλληλοι του δήμου ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν να ολοκληρωθεί η προσπάθεια...Ο κόσμος πρόθυμος να σκαρφαλώσει στις πλαγιές για να φυτέψει και εκεί ένα δεντράκι...

Ολοι γίναμε φίλοι σε αυτή τη προσπάθεια...Ανταλλάξαμε κουβέντες, γέλια, σχόλια...Είπαμε τα ονόματα μας και γίναμε μια γροθιά για να βοηθήσουμε το δάσος αυτό να αναπτυχθεί και να μας ομορφύνει τη ζωή!

Σε όλους μας αξίζει ένα μπράβο.
Ενα μπράβο γιατί αφήσαμε τα σπίτια μας και τους καφέδες μας για ένα πρωινό.
Ενα μπράβο γιατί έτσι μόνο μπορεί κανείς να νιώσει τη χαρά της δημιουργίας.
Ενα μπράβο γιατί έτσι μόνο θα μάθουμε στα παιδιά μας την αξία του δέντρου και του δάσους.
Ενα μπράβο γιατί έτσι μόνο η κοινωνία μας μπορεί να αποδείξει την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της.
Ενα μπράβο γιατί μόνο η προσωπική δραστηριοποίηση ενός πολίτη μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον ενός δέντρου, ενός ζώου, ενός δάσους!

Η αγωνία μας ειναι μεγάλη για το μέλλον αυτών των δέντρων!
Και αυτό γιατί όσοι συμμετείχαμε δώσαμε ζωή σε αυτά τα δέντρα, τα μετέτρεψαμε σε φίλους μας, τα μετατρέψαμε σε κομμάτι της δικής μας ύπαρξης. Περνώντας τώρα απο το δασάκι αυτό θα το κοιτάμε, θα αγωνιούμε, θα μετράμε τα νέα κλαράκια και θα στεναχωριόμαστε για όσα δεν θα καταφέρουν να επιβιώσουν. Τσιμεντοποίηση ή φωτιά δεν τα διαπραγματευόμαστε!

Τα περισσότερα δεντράκια έχουν σήμερα ένα όνομα & ένα φίλο.
Και τα περισσότερα δεντράκια τα ακολουθεί μια υπόσχεση: ότι θα επιστρέφoυμε κάθε χρόνο να τα βλέπουμε να θεριεύουν!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ