Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, October 17, 2008

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Διαβάστε προσεκτικά την ακόλουθη είδηση.
Προσέξτε πως το πρόβλημα επικεντρώνεται πάλι στα αδέσποτα ζώα & όχι τόσο στους ανθρώπους που δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν.
Προσέξτε πως δικαιλογεί τις φόλες ο ίδιος ο αντιδήμαρχος.
Και εν πάσει περιπτώσει γιατί δεν ταίζουν, δεν τα εμβολιάζουν, δεν τα στειρώνουν για να μην έχουν πρόβλημα????? Μήπως πρέπει κάποιος από μας πρέπει να επέμβει γιατί νομίζω ότι τα σκυλιά δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής ακόμα!!!! Εγώ πάντως θα στείλω γράμμα στον αντιδήμαρχο & σε όλους. Θα το αναρτήσω αργότερα!

09.10.2008
Καταστρέφονται κοπάδια από τα αδέσποτα σκυλιά

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Δήμος Ελατίων με τα αδέσποτα σκυλιά, αφού πολλοί αγρότες έχουν χάσει τα κοπάδια τους.

Όπως δήλωσε στην “ΗτΖ”, ο αντιδήμαρχος Ελατίων, Χρήστος Τσουκαλάς, πρόκειται για κυνηγόσκυλα, τα οποία αφήνονται στα βουνά από τους ιδιοκτήτες τους. Αυτό έχει, ως αποτέλεσμα, να μην τρέφονται και έτσι επιτίθενται στα οικόσιτα και στα αμνοερίφια των παραγωγών, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Ο κ. Τσουκαλάς “φωτογράφισε”, ως υπεύθυνους για αυτό που συμβαίνει, τους κυνηγούς και ζήτησε απ΄ όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι συζήτησε το πρόβλημα που υπάρχει και με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου, Διονύση Μακρή, με τον τελευταίο ν΄ αναφέρει ότι τα μέλη έχουν ενημερωθεί πολλές φορές, για το συγκεκριμένο θέμα, κατά το πρόσφατο παρελθόν.

“Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα. Την τελευταία εβδομάδα, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, έχω εντοπίσει πάνω από 50 σκυλιά, τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία (90%), είναι κυνηγόσκυλα, μιας και η “ράτσα” τους είναι πόϊντερ και πανιέλ. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό απ΄ όλους, πως κάποιοι κυνηγοί αμπολάνε τα σκυλιά τους στα βουνά, δίχως να σέβονται ούτε την περιοχή, ούτε και τους κατοίκους. Στην αρχή, τα σκυλιά είναι ήμερα. Μόλις περάσουν κάποια 24ωρα όμως, αυτά γίνονται επιθετικά, λόγω έλλειψης τροφής. Το αποτέλεσμα είναι να επιτίθενται σε κουνέλια, κότες, αρνιά και κατσίκια. Πολλές φορές, ακούω τους εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου να λένε ότι κάποιοι στα ορεινά βάζουν φόλες και έτσι πεθαίνουν τα σκυλιά τους. Τους λέω ότι στόχος των κατοίκων δεν είναι τα κυνηγόσκυλα, αλλά τα αδέσποτα. Εξάλλου, οι φόλες δεν μπαίνουν σε απόμακρες περιοχές, αλλά σε κατοικημένες. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοικοι προσπαθούν να “σώσουν” τις περιουσίες τους, από τη μανία των αδέσποτων σκυλιών. Καλώ τους κυνηγούς, να δείξουν σεβασμό και να μη δημιουργούν προβλήματα. Ανέφερα το πρόβλημα που υπάρχει και στον κ. Μακρή, ο οποίος μου είπε ότι έχουν ενημερωθεί τα μέλη, όμως δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Ωστόσο, ευελπιστώ ότι οι κυνηγοί θα καταλάβουν πως αυτό που κάνουν είναι ένα μεγάλο λάθος” υπογράμμισε ο κ. Τσουκαλάς.


gogos@imerazante.grΣυντάκτης: gogos@imerazante.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ