Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 16, 2008

ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Aνάστατη η πυρόπληκτη Ηλεία γιατί μετά από ελέγχους σχετικά με τα επιδόματα των 3.000eur που δόθηκαν πέρυσι αμέσως μετά τις πυρκαγιές.

Στο δημοσίευμα της http://www.patrisnews.gr/view.php?id=20360 γίνεται αναφορά στην όλη αναστάτωση που έχει προκληθεί καθώς αρκετοί καλούνται να επιστρέψουν τώρα τα 3.000eur χάνοντας έτσι τον ύπνο τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα.

Βέβαια οι λόγοι της ανάκλησης του επιδόματος είναι αρκετοί με το κυριότερο ότι ότι έλαβαν επίδομα δύο μέλη της ίδιας οικογένειας και όχι μόνο!

Σαφώς και η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους τους κατοίκους του νομού.
Σαφώς και πολλά πράγματα δεν έχουν γίνει για τα οποία ευθύνονται κυβερνήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και εμείς οι απλοί πολίτες.
Σαφώς και ο νομός ενάμισυ χρόνο μετά δεν έχει δει καμία απολύτως βελτίωση παρά μόνο έργα βιτρίνας.
Σαφώς και το περιβάλλον έχει μείνει απροστάτευτο & ανεξέλεγκτα λεηλατείται καθημερινά.
Σαφώς και δεν έχει δοθεί κανένα έρισμα ώστε οι κάτοικοι να μην αφήσουν τον τόπο τους!

Ομως αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε εμάς του πολίτες να φερόμαστε ανεύθυνα και μετά να ζητάμε ασυλία. Εμείς πρώτοι πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα ευαισθησίας, ευσυνειδησίας & νομιμότητας. Διαφορετικά με τι δικαίωμα θα ζητάμε από τους κυβερνήτες & άρχοντες να φέρονται τίμια? Διαφορετικά με τι δικαίωμα θα διεκδικούμε μια αξιοπρεπή διαβίωση όταν θα μας κρατούν στο χέρι??

Ας δώσουμε πρώτοι εμείς το παράδειγμα!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ