Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, October 17, 2008

ΑΔΕΣΠΟΤΑ & Δ.ΕΛΑΤΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑ!


Εγώ αυτό το γράμμα έστειλα...Ελπίζω να βοηθήσετε και εσείς ώστε 50 "αδέσποτα" να μην γίνουν θύματα της δικής μας βίας & ανευθυνότητας!

*****************************

1) ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΤΙΩΝ , http://gr.mc275.mail.yahoo.com/mc/compose?to=volimes@otenet.gr
ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΕΟΔΟΣΗ, Δήμαρχο
Κο ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

2)NOMAΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
http://www.zakynthos.gr/greek/form_naz/form_naz.htm, http://gr.mc275.mail.yahoo.com/mc/compose?to=info@zakynthos.gr

****************************
Αξιότιμοι κύριοι,

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και αφόρητη δυσαρέσκεια μελέτησα προσεκτικά τις δηλώσεις του κου Τσουκαλά αντιδημάρχου στο Δήμο Ελατίων σχετικά με το "σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα" . http://www.imerazante.gr/imera/news/detail.php?ID=12512

Κατ αρχάς δεν μπορούμε να ονομάζουμε "αδεσποτα" τα κυνηγόσκυλα τα οποία εγκαταλείπονται στα βουνά από τους ιδιοκτήτες τους. Δίνουμε τελείως άλλη αίσθηση στο κόσμο που διαβάζει αυτές τις δηλώσεις.

Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε "πρόβλημα αδέσποτων" όταν το πρόβλημα είναι οι άνθρωποι και η έλλειψη ευαισθησίας & παιδείας σε θέματα των ζώων & των κατοικίδιών τους.

Αναφέρεται ο κος Τσουκαλάς, με επιμονή στο γεγονός ότι η έλλειψης τροφής οδηγεί τα σκυλιά σε επιθέσεις που προκαλούν ζημιές στην κτηνοτροφία. Αναφέρεται στο ότι αυτό οφείλεται στην εγκατάλειψη των κυνηγετικών σκυλιών από τα αφεντικά τους , πράξη που δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους κατοίκους και την περιοχή.

Αναφέρεται τέλος στις καταγγελίες των κυνηγών ότι μπαίνουν φόλες στα βουνά. Μάλιστα διάχυτη ειναι η αίσθηση ότι δικαιολογεί αυτή την πρακτική καθώς ομολογεί ότι οι φόλες δεν έχουν στόχο τα κυνηγετικά σκυλιά αλλά τα αδέσποτα. Συγκεκριμένα λέει ότι "Εξάλλου, οι φόλες δεν μπαίνουν σε απόμακρες περιοχές, αλλά σε κατοικημένες. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοικοι προσπαθούν να “σώσουν” τις περιουσίες τους, από τη μανία των αδέσποτων σκυλιών"

Λυπάμαι αλλά θεωρώ άκρως απαράδεκτες όλες σας τις δηλώσεις γιατί:
α) πουθενά δεν αναφέρεστε στα ίδια τα ζώα & την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται εξαιτίας των δημοτών σας.
Μη ξεχνάτε ότι μιλάτε για κυνηγόσκυλα που μεγαλώνουν σε σπίτια, εκπαιδεύονται (ό,τι και αν σημαίνει αυτό!), γίνονται πιστοί φίλοι των κυνηγών και στο ΤΕΛΟΣ με μια άκαρδη κίνηση βρίσκονται να περιφέρονται στα βουνά & να αναζητούν τροφή.
Μη ξεχνάτε ότι μιλάτε για ζώα που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από φόλες -τουλάχιστον!

β)πουθενά δεν αναφέρεστε στις κυρώσεις που θα επιβάλλετε στο κυνηγετικό σύλλογο & στα μέλη του
Οχι μόνο τέτοιες πράξεις θέτουν σε κίνδυνο τις κατοικημένες περιοχές αλλά κυρίως υποδηλώνουν ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ σχετικά με τη προστασία των κατοικίδιών & με το τρόπο αντιμετώπισης των ζώων.

γ)ΑΠΟΡΩ με την κάλυψη που δίνετε σε πράξεις δολοφονίας ζώων καθώς -όπως λέτε- αποτελούν μέσο να προστατέψουν τις περιουσίες τους.
ΘΥΜΩΝΩ με την εκλογίκευση της όλης πράξης που είναι διάχυτη στις δηλώσεις σας.

δ)πουθενά δεν αναφέρεστε στην ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ τόσο των ιδιοκτητών των ζώων όσο και των κατοίκων που πετάνε φόλες. Πουθενά δεν ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ το δηλητηριασμό των ζώων.

ε)τέλος ως ΔΗΜΟΣ πουθενά δεν αναφέρεστε στα μέσα που προτίθεστε να πάρετε για να σταματήσει το φαινόμενο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ούτε απλές συστάσεις. Εννοώ:
-παραδειγματικές τιμωρίες για ιδιοκτήτες που εγκαταλείπου τα ζώα τους αλλά και για κατοίκους που βάζουν φόλες.
-στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπευτική αγωγή των ζώων
-υιοθεσία και αν δεν ειναι εφικτό επανατοποθέτησή τους στο φυσικό τους χώρο.
-τροφή & νερό στα ζώα για να μην χρειάζεται να χτυπάνε κοπάδια .

Ως πολίτης περιμένω να με ενημερώσετε εντός 10 ημερών για την καταγραφή των ζώων και τα μέτρα προστασίας που έχετε πάρει.

Ειλικρινά απορώ και θυμώνω ως πολίτης όταν βλέπω ότι τους νόμους που έχουμε - γιατί έχουμε - δεν τους τηρεί ούτε η πολιτεία η ίδια. Και περιμένω να πάρετε διορθωτικά μέτρα ΑΜΕΣΑ.

Περιμένω νέα σας το συντομότερο δυνατό

Μετά τιμής

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ