Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, October 23, 2008

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ

Στην Ηλεία ξεσηκώνεται ο κόσμος γιατί εστάλησαν επιστολές όπου ζητούνται διευκρινήσεις & δικαιολογητικά για τα βοηθήματα που εισέπραξαν οι πυρόπληκτοι μετά τις φωτιές...

Το δε Υπουργείο εξηγεί ότι οι επιστολές αποστέλλονται για περιπτώσεις
- που έχουν εισπράξει δυο, τρεις & τέσσερις φορές το επίδομα
- που έχουν δοθεί ανύπαρκτα, λανθασμένα ή εικονικα ΑΦΜ
- που υπάρχει ασυμφωνία τόπου μόνιμης κατοικίας σε σχέση με τόπο φορολόγησης
- που έχουν γίνει καταγγελίες.

Βουλευτές της Ηλείας βέβαια αντί να βοηθήσουν να τελειώσει ομαλά & αυτό το στάδιο του ελέγχου το χρησιμοποιούν ως τρόπο για να υποδαυλίσουν τις εντάσεις (& ο λόγος ειναι προφανέστατος)

"Να αντιμετωπιστούν με επιείκια από τις Αρχές οι πυρόπληκτοι που έλαβαν το επίδομα των 3.000 ευρώ και δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Ηλεία, ζήτησε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Κ.Τζαβάρας."
Δεν αδικούνται έτσι όλοι εκείνοι που ευσυνείδητα & υπεύθυνα δεν πήραν το επίδομα . Γιατί αυτές οι διακρίσεις εις βάρος των υπολοίπων πολιτών?

«Μοιράσατε προεκλογικά τριχίλιαρα χωρίς πιστοποιητικά κι αντί να ζητήσετε ευθύνες από τις τράπεζες, στέλνετε ειδοποιητήρια στους πυρόπληκτους, που δεν έχουν εισόδημα, να τα επιστρέψουν» είπε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτσούκος
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί λιγάκι η επιτειδευμένη αφέλεια.
-Αν δεν δίνονταν το επίδομα αμέσως μετά τις πυρκαγιές θα ξέσπαγε τυφώνας για πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα πρώτα έξοδα.
-Αν δεν δίνονταν το επίδομα οι άνθρωποι τότε δεν θα είχαν να φάνε & να πάρουν δυο αλλαξιές ρούχα!
- Ερχόμαστε να κατηγορήσουμε μια πρωτοφανή παράκαμψη της γραφειοκρατίας που την επέβαλε η πρωτοφανής καταστροφή
-Αν γίνοταν έλεγχος από τις τράπεζες εκείνες τις μέρες τότε όλη η Ηλεία θα ήταν ακόμα στα σκαμπώ να περιμένει να εξυπηρετηθεί.

Ο βουλευτής Ροδόπης Γ.Πεταλωτής μίλησε για «υποκρισία της κυβέρνησης"
Για όλους του πολίτες οι οδηγίες τον Αυγουστο του 2007 ήταν σαφέστατες:
α)Οι πληγέντες μπορούν να πάρουν το πρώτο βοήθημα των 3.000 ευρώ από όλες τα τραπεζικά καταστήματα του δήμου τους με μία υπεύθυνη δήλωση. Αρκεί να προσέρχονται με την ταυτότητα ή άλλο έντυπο ταυτοπροσωπίας. Ειδικά για τους αγρότες, θα γίνεται αυτομάτως πίστωση στο λογαριασμό τους στην Αγροτική Τράπεζα
β)το έγγραφο που υπογράφουν είναι υπεύθυνη δήλωση και στην περίπτωση που αναφέρουν ψευδή στοιχεία θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, αφού οι αρμόδιες αρχές θα ελέγξουν τα στοιχεία.

Εγώ τα άκουσα αυτά & δεν έχω τίποτα να φοβάμαι.
Εσείς τι φοβάστε?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ