Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, October 24, 2008

OMERTA Η ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ στην ΗΛΕΙΑ!
ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΣΤΑ BLOG ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ


Ο δημοσιογράφος ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ ένας από τους λίγους - για να μην πούμε ο μόνος - δημοσιογράφος της Ηλείας που καταφέρνει συνεχή πλήγματα εδώ και χρόνια στην διαφθορά, την εγκληματική αδιαφορία & τις παράνομες πράξεις στο νομό έγινε ξανά στόχος.

Ηδη απολύθηκε από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ λόγω των ρεπορτάζ του που ενοχλούν (βλ. Δημαρχείο Ζαχάρως, Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς, ναρκωτικά, εκδιδόμενες αλλοδαπές, φράουλες και πολλά άλλα).

Αλλά προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κάνει να σιωπήσει. Ο Νοδάρος υπέστη άγριο ξυλοδαρμό έξω από το σπίτι του από αγνώστους που στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Ο Νοδάρος ειναι ένας δημοσιογράφος που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, που ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ θέματα που άλλοι πεισματικά αρνιούνται να αγγίξουν για ευνόητους λόγους. Είναι η ΜΟΝΗ ΘΑΡΑΛΛΕΑ φωνή της ΗΛΕΙΑΣ που εδώ και χρόνια προτιμά να γίνεται δυσάρεστος σε στελέχη, σε τοπικούς άρχοντες, σε κυβερνήτες προκειμένου να αναδειχτούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που τόσα χρόνια κρύβονται συστηματικά & επιστημονικά στην Ηλεία. Ο μόνος που προτιμά να απέχει από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα τον υποχρέωναν σε φιλίες & συνεργασίες που οδηγούν στη φίμωση της αλήθειας.

Φίμωση, η τραγική πραγματικότητα στην Ηλεία.
-οι τοπικές εφημερίδες παρουσιάζουν τα ίδια θέματα , με τον ίδιο κομψό τρόπο & σπάνια αποκαλύπτουν παράνομες ή εγκληματικές πράξεις
-οι πολίτες ποτέ δεν μιλούν, δεν καταγγέλουν αλλά σπεύδουν να δικαιολογήσουν & να στηρίξουν κάθε είδους πράξη
-οι τοπικοί άρχοντες μια γροθιά από ατσάλι που πατάσσει όλες τις αντιδράσεις , που μηνύει τις αντίθετες γνώμες, που χωρίς αίσθημα ντροπής "αποφασίζει & διατάσσει"

Και τώρα αυτό! Ειναι ενοχλητικό αλήθεια το φως όταν έχεις ζήσει για χρόνια στο σκοτάδι!

ΟΜΩΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Η ΗΛΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ