Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, October 10, 2008

ΕΞΟΡΥΞΟΙ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ! ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!

ΗΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕΣ ΑΡΑΓΕ???
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!!!

Ακούστε όλο το ρεπορτάζ
http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=24770&Narea=ΗΛΕΙΑ,

*************************************************************
http://www.ionionfm.gr/news.greece.php?Mid=17&sub1=1
ΑΘΩΟΣ!!!
09.10.08

Αθώος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κρίθηκε από το εφετείο της Πάτρας ο πρώην νομάρχης Ηλείας Τάκης Δημητρουλόπουλος για υπόθεση αδειοδότησης παράνομης εξόρυξης αδρανών υλικών από τα ποτάμια της Ηλείας.

Ο κος Παπαβασιλείου και η υπηρεσία του (η κτηματική υπηρεσία) μετά απο ελέγχους έβρισκε εργολάβους να κάνουν εξόρυξη αδρανών απο τα ποτάμια του νομού με άδειες ΝΟΜΑΡΧΩΝ. Ομως οι ΝΟΜΑΡΧΕΣ δεν έχουν δικαίωμα σε θέματα διαχείρισης δημόσιας περιουσίας & δημόσιων χώρων ενώ αντιθέτως αυτή άπτεται στην αρμοδιότητα Δημοσιων υπηρεσιών & της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Επομένως η εν λόγω άδεια δεν θεωρείται ΝΟΜΙΜΗ όταν εκδίδεται απο ΑΙΡΕΤΟΥΣ και όχι απο δημόσιες υπηρεσίες ή την περιφέρεια.

Οταν διαπιστώθηκε αυτο το γεγονός έγιναν αναφορές στην εισαγγελεία. Ακολούθησε μια πρώτη ανάκριση (2000,2001) και πρόσφατη δικαστική απόφαση ΑΠΑΛΛΑΞΕ τη Νομαρχία.

Οντας απόλυτα πεπεισμένοι ότι η ελληνική δικαιοσύνη πράττει τα δέοντα αναρωτιόμαστε γιατί ο κος Παπαβασιλείου δεν κλήθηκε ως εκπρόσωπος της κτηματικής υπηρεσίας για να καταθέσει τα δεδομένα . Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο τότε προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Νίκος Παπαβασιλείος απομακρύνθηκε με συνοπτικές υπηρεσίες απο τη θέση. Αντικαταστάτης του ο κος Σιανής για τον οποίον πολλά λέγονται ιδίως σε θέματα αμμοχαληκοληψίας ...

« Δεν με ενημέρωσε κανείς δεν γνώριζα για την δίκη. Οι συγκεκριμένες άδειες ήταν παράνομες γιατί δεν έχει το δικαίωμα αιρετός εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να υπογράφει για αμμοχαλικοληψίες στα ποτάμια. Δυστυχώς υπάρχουν πελατειακές σχέσεις πολιτικών στην Ηλεία σε βάρος του περιβάλλοντος και των δημοσίων εκτάσεων» - ανέφερε στο IONION FM ο Νίκος Παπαβασιλείου.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ