Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 8, 2008

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ!

Στην Ηλεία κάποιοι δεν ντρέπονται τίποτα.
Στην Ηλεία κάποιοι δεν φοβούνται τίποτα.
Στην Ηλεία κάποιοι θεωρούν τους ευατούς τους ΑΤΡΩΤΟΥΣ, ΑΗΤΗΤΟΥΣ, ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΥΣ. Και έτσι πράττουν κατά το δοκούν

Οταν αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπρόσωποι του τύπου μήπως εμείς θα έπρεπε
1)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΟΒΟΛΟ ΜΑΣ?
2)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ?
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?
**************************************************************************

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ? ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΦΩΤΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ- ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ : http://www.esiepin.gr/esiepin/
Ο γνωστός - από την σκανδαλώδη υπόθεση της ανέγερσης του αμαρτωλού δημαρχείου στη Ζαχάρω με τα χρήματα της αυστραλιανής κυβέρνησης που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους - «αριστερός» της Ηλείας εκδότης- επιχειρηματίας- εργολάβος – (εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΗΣ στην Ηλεία) κύριος ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ , προέβη πρόσφατα σε μια ακραία φασιστική και άκρως προσβλητική ενέργεια σε βάρος συναδέλφου – δημοσιογράφου που εργαζόταν στην εφημερίδα του.
Συγκεκριμένα αξίωσε από την συνάδελφο να διαγράψει από την ιστοσελίδα της στο BLOG , την προσωπική μου σελίδα (αυτή που βλέπετε τώρα) και να σταματήσει να μιλάει μαζί μου , με το σκεπτικό ότι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα του δεν μπορούν να μιλάνε η να έχουν οποιαδήποτε συναδελφική επαφή με δικούς του «εχθρούς»…Η συνάδελφος αρνήθηκε προς τιμή της , την προτροπή του «αριστερού» εκδότη της Ηλείας και τότε ο τελευταίος της απέλυσε (!!!) για λόγους εκδίκησης χωρίς να ενημερώσει τους αρχισυντάκτες .
Για όσους δεν ξέρουν τον κύριο ΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΡΟ , εκτός από εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΗΣ του Πύργου , είναι και μέλος στο ΔΣ της γνωστής εταιρείας FORUM AE – που με τη βοήθεια του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου , πήρε από το «παράθυρο» χωρίς διαγωνισμό (!) , το έργο της ανέγερσης του αμαρτωλού δημαρχείου με τα χρήματα των αυστραλών και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Επίσης ο συγκεκριμένος κύριος , τον Ιούλιο του 2008 με απέλυσε από την εφημερίδα του κινούμενος εκδικητικά επειδή δημοσίευα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι , ρεπορτάζ για το «κράτος» της Ζαχάρως και το δημαρχείο της …αμαρτίας!Από τότε μέχρι και σήμερα αρνείται να μου καταβάλει τα δεδουλευμένα και την νόμιμη αποζημίωσή μου , για την απόλυσή μου που οι δημοσιογραφικές ενώσεις ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΠΗΝ και ΠΟΕΣΥ έχουν χαρακτηρίσει με ανακοινώσεις τους ως παράνομη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ
Απαράδεκτη και αναίτια απόλυση της Πηγής Γιακουμέλου8 Οκτωβρίου 2008.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων καταγγέλλει τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Πρώτη» Πύργου για την απαράδεκτη, αναίτια αλλά και προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια απόλυση της συναδέλφου Πηγής Γιακουμέλου.

Ο κ. Κώστας Λάμπρος, ιδιοκτήτης της εφημερίδας, μ’ έναν τρόπο ακραία προσχηματικό και με αφορμή εντελώς ασήμαντη έθεσε εκτός εφημερίδος την συνάδελφο η οποία επιτελούσε με άριστο και αψεγάδιαστο τρόπο τα καθήκοντα της.

Η απόλυση διεκδικεί δε Όσκαρ πρωτοτυπίας αφ’ ης στιγμής η συνάδελφος απελύθη για μια ανάρτηση σε ιστολόγιο που δεν σχετιζόταν με τα καθήκοντα της στην εφημερίδα.
Πέραν αυτών αποκαλύπτεται ότι στην εφημερίδα «Πρώτη» το καθεστώς εργασίας των συναδέλφων είναι προβληματικό, η δε καταβολή αμοιβών με βάση την υποχρεωτική -εκ του νόμου- εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας δεν τηρείται σε όλες τις περιπτώσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ εξετάζει ήδη τρόπους αντίδρασης ώστε να αποκατασταθεί η εργασιακή τάξη στην εφημερίδα. Σε κάθε περίπτωση προειδοποιεί τον κ. Λάμπρο και του διαμηνύει ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι «αναλώσιμα προϊόντα» και ουδείς έχει το δικαίωμα να παίζει με τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους.

Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 7:49 μμ 1 σχόλια

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ