Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 8, 2008

ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ...ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ...





Σήμερα στην Πατρίδα με ενδιαφέρον διαβάζω τις παρατηρήσεις του κου Κορισιάνου,Δασάρχη Πύργου και δηλώνω τις δικές μου απορίες

**********************************************************************
Αυτοψία στο βουνό του Αγίου Ανδρέα και στο σημείο όπου υπήρχαν οι καταγγελίες για δολιο-
φθορά σε πεύκα έκανε χθες ο Δασάρχης Πύργου κ Παναγιώτης Κορισιάνος.

Απορία> Γιατί σήμερα κε Κορισιάνο? Γιατί όχι τόσα χρόνια?
Το βουνό του Κατακόλου δεν βρίσκεται χαμένο μέσα στα βουνά.
Είναι στο κεντρικότερο σημείο της Ηλείας από όπου ο κάθε Ηλείος περνά από εκεί τουλάχιστον μια φορά την ημέρα! Αποκλείεται να μην παρατηρήσατε τη περιβαλλοντική καταστροφή τόσα χρόνια!

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσε ότι τουλάχιστον σε πέντε δέντρα πιθανότατα έχουν ρίξει κάποιο τοξικό υγρό με αποτέλεσμα να τα ξεράνουν. Μία κατάσταση που
εδώ και καιρό έχει διαπιστωθεί ότι συμβαίνει και προέρχεται από συγκεκριμένο άτομο, όπου όπως επισημαίνει ο κ Κορισιάνος έχει βάλει και δύο δέντρα ελιών στα σύνορα του χώρου
αυτού με τον δικό του.

Απορία: Μιλάτε για 5 δέντρα, 2 ελίτσες & 1 πολίτη!!!!
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται τα τελευταία 15 χρόνια.
Δέντρα εξαφανίζονται αφού τα "καίνε" με ειδικά υγρά και δίπλα τους ξεφυτρώνουν ελίτσες. Στη συνέχεια χαράσονται δρόμοι στο βουνό & στο τέλος μπαίνουν & οι περιφράξεις. Τόσα χρόνια δεν το παρατηρήσατε ποτέ? Τόσα χρόνια δεν έφτασαν καν ψίθυροι στα αυτιά σας που να σας βάλουν σε υποψίες & που να σας κινητοποιήσουν?

Πάντως οι καταγγελίες που έχουν φθάσει μέχρι και την υπηρεσία μιλούν ότι εδώ και αρκετό
καιρό παρατηρείται το φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο να ξεραίνονται δέντρα χωρίς να συμβαίνει το ίδιο και σε ακριβώς διπλανή τοποθεσία.

Aπορία: Αυτό συμβαίνει σε όλο το βουνό ανεξαιρέτως(και φωτογραφίες προς επιβεβαίωση αυτού. 4 διαφορετικοί ελαιώνες περιφερειακά στο βουνό)
Μήπως σας έχει ρωτήσει κανένας πολίτης -περίπου ενάμισυ χρόνο πριν- γιατί ελαιώνες ξεφυτρώνουν στο Βουνό του Κατακόλου, γιατί η πλευρά στο δρόμο του Αγ. Αντρέα έχει χάσει τη πυκνή της βλάστηση? Μήπως εσείς απαντήσατε ότι
"αυτοί ήταν ελαιώνες από παλιά"
"πρέπει να έχουν άδειες"
"το βουνό του Κατακόλου ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΑΣΟΣ!!!!" ????

Μήπως σας ρώτησε πολίτης εναμισυ χρόνο πρινπως ειναι δυνατό να χτίζονται σπίτια μέσα στο δάσος του Κατακόλου απαντήσατε ότι
"πρέπει να έχουν άδειες"
"ειναι ευθύνη της Πολεοδομίας"
"είναι νόμιμοι"???
Μην εμφανίζεστε ως υπηρεσία με ΑΓΝΟΙΑ του προβλήματος & μην εκφράζετε απαράμιλλη ΕΚΠΛΗΞΗ! Ο Ελληνας πολίτης δεν πείθεται τόσο εύκολα πια!

«Χθες κάναμε αυτοψία στο χώρο που έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τα πεύκα και
ξεραίνονται. Διαπιστώσαμε ότι όντως συμβαίνει αυτό και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι αυτό προέρχεται από κάποια τοξική ουσία που έχουν ρίξει στις ρίζες των δέντρων. Πήραμε δείγμα
και το στείλαμε για εξέταση και περιμένουμε τα αποτελέσματα αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι καταστρέφονται από αυτή την αιτία.

Απορία: Αυτή η μέθοδος είναι κοινό μυστικό στην περιοχή εδώ και δεκαετίες.
Εσείς τώρα ανακαλύψατε ότι "η γή γυρίζει"?

Πήραμε συντεταγμένες και προχωράμε σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένου ατόμου αφού διαπιστώσαμε ότι στο χώρο έχει βάλει και δύο δέντρα ελιών που δείχνει τις προθέσεις του.
Τον καλέσαμε για να φέρει συμβόλαια και μας έφερε από την περίοδο που δεν χρειαζόταν βεβαίωση από το δασαρχείο ότι δεν είναι δασική έκταση για να μπορέ σει μία έκταση να χαρακτηριστεί ιδιόκτητη. Εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε καμία πράξη παρανομίας και που θίγει το φυσικό περιβάλλον ατιμώρητη. Στέλνουμε όλα τα χαρτιά στον εισαγγελέα και προχωράμε σε μηνύσεις», επεσήμανε ο Δασάρχης κ Κορισιάνος.

Aπορία: Ποιά περίοδος, ποιά χαρτιά, ποιά νομοθεσία?
Ο κάθε Ηλείος ,για να χτίσει και να καταστρέψει, κάνει αναφορά σε διαφορετικούς νόμους, διαφορετικές αεροφωτογραφίες, διαφορετικά διατάγματα .
Ο κάθε Ηλείος καταστρέφει βουνά & δάση, εταιρείες μπαίνουν στον Ερύμανθο και τον ισοπεδώνουν, παράνομη υλοτομία σε Φολόη και σε ολόκληρη την Ηλεία, το δε βουνό του ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ έγινε τεμαχισμένη πόλη.
Πόσους έχετε συλλάβει, πόσους έχετε καταγγείλει, πόσοι έχουν πάει φυλακή?

Παναγιώτης Παυλόπουλος
paylopoulos2004@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ