Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 8, 2008

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ


Παρακαλώ προωθείστε.
http://www.enet.%20gr/online/%20online_text/%20c=112,id=%2090532784

Πυροβόλησε σκύλο εν ψυχρώ
Το όπλο που στόχευσε το βράδυ της Κυριακής τον έναν από τους δύο ημίαιμους σκύλους που έμεναν στο χώρο στάθμευσης απορριμματοφόρων του Δήμου Φιλοθέης, δεν σκότωσε μόνο τον ένα από αυτούς, αλλά έπληξε για πολλοστή φορά τον πολιτισμό μας.


Η σφαίρα που καρφώθηκε στο σώμα της σκυλίτσας με το όνομα Μούργα, 24 ώρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, αποκάλυψε την πλήρη αδιαφορία της κρατικής μηχανής στην εφαρμογή του νόμου που αφορά τις κακοποιήσεις ζώων.


Ο οδηγός του αυτοκίνητου, μαύρου χρώματος, που σταμάτησε μπροστά από την πόρτα του χώρου στάθμευσης, στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ μια γλυκύτατη σκυλίτσα, έφυγε ανενόχλητος. Και ας έπεσε ο πυροβολισμός σε απόσταση 30 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλοθέης.


Η καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα στο Τμήμα άφησε αδιάφορους τους αστυνομικούς, που ρωτώντας την καταγγέλλουσα «τι να κάνουν τώρα», αρνήθηκαν αρχικά να της πάρουν κατάθεση και στη συνέχεια είπαν πως «θα πετάξουν το πτώμα στα σκουπίδια».


Χρειάστηκε να γίνει καταγγελία στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να κάνουν οι ένστολοι τα αυτονόητα και να θορυβηθούν που κάποιος ένοπλος κυκλοφορούσε ελεύθερος.


Και να φανταστείτε ότι τις τελευταίες 15 ημέρες έχουν καταγραφεί πολλαπλά κρούσματα δηλητηριάσεων στην περιοχή, θύμα των οποίων έπεσε και ο σκύλος που ζούσε έξω από το εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/10/2008

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ