Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, October 8, 2008

ΚΥΝΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!

Μπορεί να μη συμφωνούμε κάποιοι με το όλο σκεπτικό του κυνηγιού, μπορεί να μην μπορούμε να αποδεχτούμε τη βαρβαρότητα και τη σκληρότητα απέναντι στα άγρια ζώα, αλλα τουλάχιστον επικροτούμε την υπευθυνότητα & την ευσυνειδησία όπου τη βλέπουμε.

Ελπίζουμε να ειναι ειλικρινής & αποτελεσματική!

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=20112

Την ανάγκη υπάρξει σεβασμός στις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας που έχουν σημειωθεί μεγάλες ζημιές , επισημαίνουν εκπρόσωποι κυνηγετικών οργανώσεων και κυνηγοί , σε μια εποχή που ουσιαστικά το κυνήγι βρίσκεται στο φόρτε του.

Τα προβλήματα για το κυνήγι είναι πιο έντονα στην περιοχή της Ζαχάρως που κυριολεκτικά υπέστη βιβλική καταστροφή , καθώς και σε γειτονικούς νομούς που πλέον η μείωση των θηραμάτων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

«Όλοι οι κυνηγοί οφείλουν να σεβαστούν τις αποτεφρωμένες περιοχές που το κυνήγι σχεδόν αφανίστηκε και ότι απέμεινε απαιτεί μεγάλη προσοχή» ανέφερε ο κυνηγός στην περιοχή της Ζαχάρως Παν.Αγγελόπουλος............

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτείται σεβασμός απέναντι στη φύση που πληγώθηκε σε τεράστιο βαθμό από τις πρωτοφανείς πυρκα γιές και όλοι οι κυνηγοί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το περιβάλλον» τόνισε ο επί …60 ετών κυνηγός Νικ. Γιαννίκος.

Περιπολίες
Ήδη οι περιπολίες , κυρίως στις καμένες εκτάσεις του νομού είναι συνεχείς από τους θηροφύλακες αλλά και τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές (Δασαρχεία κλπ.) για την προστασία
των θηραμάτων που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, δεδομένου ότι και στις υπάρχουσες δασικές εκτάσεις της Ηλείας έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό η τροφή (βελανί-
δια).

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ