Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 11, 2008

O ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ

Μελετήστε το ακόλουθο άρθρο & προωθήστε το .
Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στα site που ακολουθούν
=================================================

Παρά το ότι ο Συνήγορος του Πολίτη ή ο Συνήγορος του Καταναλωτή μπορεί να μην κατάφεραν να θεωρούνται πολύ επιτυχημένοι ως θεσμοί, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παίζουν ένα θετικό ρόλο.

Προτείνουμε λοιπόν την δημιουργία ενός νέου θεσμού: το Συνήγορο του Ζώου.Θα ασχολείται είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελίες με τα ζητήματα κακοποίησης ζώων ή καταστρατήγησης των νόμων που τα αφορούν.

Είναι μια πρόταση που θα σταλεί ολοκληρωμένα προς την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ζητάμε τη στήριξη των φιλοζωικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων με συνυπογραφή και συμμετοχή με ιδέες ως προς το θεσμικό του ρόλο.

http://filozoia.blogspot.com/2008/06/blog-post_25.htmlhttp://www.sapt.gr/news_det.php?nn=34

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ