Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 11, 2008

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Οι πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007 στην Ηλεία αλλά και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας άφησαν πίσω τους καμμένα δάση, καμμένα ζώα. Αφάνισαν οικογένειες ολόκλήρες και ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.


Ομως έκαναν και ένα καλό. ΕΘΕΣΑΝ ΟΡΙΑ.Εθεσαν όρια στο τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται!Εθεσαν όρια αξιοπρέπειας. Εθεσαν όρια ευπρέπειας. Εθεσαν όρια ανθρωπιάς.


Εθεσαν όρια που πλέον ένας ολόκληρος λαός όχι μόνο απαιτεί να ισχύουν αλλά ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Εθεσαν όρια που όποιος τα αγνοεί και τα καταπατά προκαλεί την άμεση επέμβαση όχι του -απρόσωπου- κράτους αλλά των ίδιων των απλών καθημερινών ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Εμείς εξ άλλου δεν είμαστε το κράτος?


Και αυτό με αφορμή άλλη μια καταγγελία από την ΚΑΒΑΛΑ αυτή τη φορά.

Διαβάστε το και προωθήστε το σας παρακαλώ...


Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλιάς Καβάλας, πήραμε και δημοσιεύουμε τοπαρακάτω κείμενο καταγγελίας για κακομεταχείριση και εγκατάλειψη τετράποδων:


«Λένε ότι ο σκύλος είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου και είναιπράγματι έτσι. Το ερώτημα βέβαια είναι, αν ο άνθρωπος είναι ο καλύτεροςτου φίλος, αν φροντίζει και μεριμνά για αυτόν; Συναντούμε καθημερινά καλοντυμένους κυρίους και κομψές δεσποινίδες να έχουν ένα σκύλο γιασυνοδεία. Διερωτάται λοιπόν κανείς πόσοι απ' αυτούς αγοράζουν ένα σκυλάκι γιατί το αγαπούν πραγματικά και τους αρέσει να το φροντίζουν.Είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι διακατέχονται από ανάλογα αισθήματα. Δυστυχώς όμως υπάρχει μια μειοψηφία ανθρώπων που με την συμπεριφορά τους φροντίζουν να δυσφημούν όλους τους υπόλοιπους.


Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες μιας αχαρακτήριστης συμπεριφοράς προς τα αθώα αυτά πλάσματα. Αφού τα χαρούν και παίξουν για λίγο καιρό μαζί τους,ύστερα τα εγκαταλείπουν αβοήθητα, ανυπεράσπιστα και πολλές φορές άρρωστα. Είναι δε πολύ σύνηθες το φαινόμενο να παρατούν ετοιμόγεννα θηλυκά ή και νεογέννητα κουταβάκια.


Το χωριό της Παλιάς Καβάλας φαίνεται πως προσφέρεται, κατά την μειωμένη τους αντίληψη. Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς αποτροπιαστικό, καθώς συναντάς καθημερινά αδέσποτα σκυλιά έξω από τις ταβέρνες του χωριού, να περιμένουν υπομονετικά μήπως φιλοτιμηθεί κάποιος και τους πετάξει κανένα κόκαλο.


Αρκετά λοιπόν, δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο την συμπεριφορά όλωναυτών των ασυνείδητων. Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας οφείλουμενα καταγγείλουμε όλα τα παραπάνω γιατί ούτε πολιτισμό αναδεικνύουν,αλλά ούτε προβάλουν το αίσθημα της φιλοζωίας.


Διαμηνύουμε λοιπόν προς όλους αυτούς, πως θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και δεσμευόμαστε ότι μόλις θα αντιληφθούμε κάποιον να εγκαταλείπει αδέσποτο σκυλί , θα προβούμε σε μήνυση μέσω των στοιχείων που θα προκύψουν από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του».

Πηγή:http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_25870_1.asp--



ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ