Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, September 6, 2008

O ΛΗΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

Ελαβα τη συγκεκριμένη ενημέρωση από το STRAYS HELP το οποίο και αναδημοσιεύω..
επισημαίνοντας κάτι από το βίντεο. Κοιτάξτε το σκύλο πως φέρεται στους ανθρώπους.
Σα η κτηνωδία αυτή να μην πέρασε ποτέ από το κορμί του.
Σα να μη κάηκαν ποτέ οι σάρκες του από την ανθρώπινη μανία.

Και σας ρωτώ. Ποιός άνθρωπος αν πέρναγε όλα αυτά που πέρασε ο ΛΗΟ θα εριχνε τέτοιο βλέμμα αγάπης στους συνανθρώπους του? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΖΩΗ ΛΗΟ! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!
&
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
===========================================================
Ο ΛΗΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!

Ο Λίο έγινε άθελα του ο πρωταγωνιστής στο «θέατρο του παραλόγου» και μιας ιστορίας με όλα εκείνα τα στοιχεία που προκαλούν το κοινό αίσθημα και διεγείρουν συνειδήσεις.

«Τρύπωσε» στις καρδιές μας και απασχόλησε τις «σκέψεις» μας ελπίζοντας πάντα πως στην τελευταία «πράξη» θα γραφόταν το happy end. Και οι προσδοκίες δεν διαψεύσθηκαν.

Η κυρία Φαίη Κοκκινοπούλου,ο κ.Αντώνης Καφετζόπουλος,ο γιός τους Σπύρος και η όμορφη μποξερίνα τους «Βόλτα» θα είναι από σήμερα η οικογένεια του Λίο…

Το choice4.tv πιστό στις υποσχέσεις του,σας παρουσιάζει την ευτυχή κατάληξη της ιστορίας του Λίο αφήνοντας του τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τέλους..

Video:http://www.choice4. tv/site/site/ videoplay. php?file= http://72. 55.188.117/ site/flv/ 425.flv

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ