Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, September 6, 2008

Ο ΛΗΟ ΜΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ!!

Τελικά ο Δημαρχος Πόρου εξόφλησε τα χρέη του ΛΗΟ και μάλιστα προσωπικά!
4.500.00eur! Και ξέρετε τι σκέφτομαι?

Οτι αν τελικά ο κάθε ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα έξοδα του κάθε αδέσποτου που έχει υποστεί τέτοιες βαρβαρότητες, τότε ίσως λέω ίσως να έδειχναν μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στα ζώα και στα αδέσποτα. Τότε ίσως να αναλάμβαναν τις υποχρεώσεις που ούτως ή άλλως έχουν όπως ορίζει ο νόμος. Τότε ίσως να έδειχναν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να βρουν τους υπεύθυνους τέτοιων πράξεων και να τους έφερναν στην δικαιοσύνη.

Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα του ΛΗΟ και τον κράτησαν στη ζωή
ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕ ΕΤΣΙ!
Μπράβο σε όλους όσους τον έμαθαν να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους.
Μπράβο σε όλους όσους αποδεικνύουν ότι τελικά είμαστε άνθρωποι και όχι ΚΤΗΝΗ.

=======================================================


(Δημοσίευση: 2008-09-05)http://www.choice4.tv/site/site/

«Η τιμή…τιμή δεν έχει» λέει ο σοφός λαός και η ορθότητα αυτής της ρήσης ισχύει απόλυτα στην ιστορία πληρωμής των…χρεών του Λίο.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τα έξοδα περίθαλψης και νοσηλείας του αγαπημένου μας Λίο αλλά ο κτηνίατρος κ.Γιάννης Κουντούρης ήταν απόλυτος,όταν τους απαντούσε πως ήταν «θέμα τιμής» για κείνον,τα έξοδα να πληρωθούν από το Δήμαρχο Πόρου ,σύμφωνα με τη δημόσια δέσμευση του.

«Θέμα τιμής»,ήταν και για τον κ. Δημήτρη Στρατηγό,Δήμαρχο Πόρου ο οποίος τήρησε τον λόγο του πληρώνοντας σήμερα και μάλιστα από την «τσέπη» του,όλα τα..χρέη του Λίο.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ