Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 10, 2008

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Επειδή το θέμα του ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ τελεί ακόμα υπο διερεύνηση...
Επειδή ακόμα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις υπηρεσίες που γνωρίζουν την ακριβή οριοθέτηση της περιοχής NATURA στην εν λόγω περιοχή...
Επειδή ακόμα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τη νομοθεσία που προστατεύει το ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ & ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ...

Ερχεται να μας "δικαιώσει" η άγνοια της περιφέρειας για μια ακόμα προστατευμένη περιοχή
Παραθέτω το άρθρο από τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & το SKAI
==========================================================

Μπαλάκι" οι ευθύνες μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δασαρχείου Μολάων για το ποιος είχε την υποχρέωση να προσβάλει την απόφαση για τον αποχαρακτηρισμό έκταση 6,6 στρεμμάτων στην παραλία Σίμου, στην Ελαφόνησο.Παράλληλα, Περιφέρεια και Δασαρχείο δηλώνουν άγνοια για το γεγονός ότι η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως NATURA.

Σύμφωνα με γνωμοδότηση του ΣτΕ, εάν σε μία περιοχή NATURA δεν έχουν προσδιορισθεί οι εκτάσεις γης και οι όροι δόμησης, τότες δεν επιτρέπεται η έκδοση οικοδομικής άδειας.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Ελαφονήσου, και οικοδομική άδεια εκδόθηκε και αποχαρακτηρισμός δασικής έκτασης έγινε και κανείς δεν προσέφυγε κατά της πράξης αποχαρακτηρισμού

Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΚΑΪ, άλλα 37 στρέμματα έχουν πουληθεί στην Ελαφόνησο και άλλα 20 στρέμματα τελούν υπό πώληση, ενώ στην περίπτωση που οι αρμόδιοι παραμείνουν θεατές ενδεχόμενων νέων αποχαρακτηρισμών, τότε κινδυνεύουν με τσιμεντοποίηση άλλα 57 στρέμματα.

Αναρτήθηκε από έλληνες ενεργοί πολίτες στις 2:01 μμ
===================================================================

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣτΕ??

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ