Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 10, 2008

ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

Ανησυχω ιδιαίτερα καθώς σήμερα από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ μαθαίνω ότι βρίσκεται στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος έργων κος Βασίλης Παναγόπουλος.
Σήμερα εργάζεται στενά με το ΥΠΕΧΩΔΕ για να αποσαφηνίσει το θέμα που έχει προκύψει με τους όρους δόμησης στην κορυφογραμμή του Κατακόλου και τι ισχύει τελικά ( και μονο της κορυφογραμμής??? Γιατί???)

Θα μελετήσουνε θέματα ουσίας όπως:

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=19204

a)παράνομες παρεμβάσεις σε επίσημα έγγραφα που άφησαν περιθώρια για ανέγερση τριώροφων κτιρίων (όπως προέκυψε στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δήμου Πύργου)

&

γ) "ο Δήμος κινεί τη διαδικασία ώστε σύντομα να έχει απάντηση στο θέμα αυτό και πριν περάσει ο χρόνος των έξι μηνών που έχει μπλοκαριστεί η έκδοση οικοδομικών αδειών στην
συγκεκριμένη περιοχή μετά την από φαση του Δημοτικού Συμβουλίου"

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ