Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 5, 2008

ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ!

Εχουμε ακούσει για πάρα πολλά άτομα που εμπλέκονται στην ανέγερση του ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ για το οποίο θα διατεθούν ( ή επρόκειτο να διατεθούν) σχεδόν 2 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ από την αυστραλιανή Κυβέρνηση.

Εχουν ακουστεί πολλά για τα οποία έχει πλέον πάρει το λόγο η ελληνική δικαιοσύνη αλλά και η αυστραλιανή κυβέρνηση που επενέβη
α) ότι το κτίσμα χτίζεται σε περιοχή ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ μη ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΗ
β) ότι τα λεφτά στόχευαν στην ανακούφιση των πυρόπληκτων και η ανέγερση δημαρχείου δεν αντιπροσωπεύει τις προθέσεις της αυστραλιανής κυβέρνησης
γ) ότι το έργο δεν δημοπρατήθηκε
και πολλά πολλά άλλα.

Τώρα λοιπόν προκύπτει οτι στην εταιρεία FORUM στην οποία τελικά δόθηκε το έργο μέτοχος είναι ο εκδότης μιας από της δύο μεγάλες εφημερίδες του ΠΥΡΓΟΥ, της ΠΡΩΤΗΣ.

Δεν κρίνω & δεν σχολιάζω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που κάθε πολίτη.
Η ελεύθερη αγορά, το σύστημα ζήτησης και προσφοράς, η παγκοσμιοποίηση, η νομοθεσία επιτρέπουν να κινούμαστε ελεύθερα στο χώρο του "εμπορίου" και να αποσκοπούμε στο μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Για αυτό δεν μπορούμε να κρίνουμε κανένα.

Ομως γενικά πως μπορεί μια εφημερίδα - και μάλιστα σε τόσο μικρό κύκλο- να ασκήσει δριμύτατη κριτική σε φαινόμενα πχ περιβαλλοντικής καταστροφής, σε φαινόμενα διαφθοράς, σε φαινόμενα παραβάσεων όταν το δίκτυο της επιχειρηματικότητας της εκτείνεται υποχρεωτικά σε κύκλους που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί για τα προαναφερθέντα?

Πως είναι δυνατό να στραφείς εναντίον ανθρώπων τους οποίους έχεις άμεση ανάγκη?

Και το κυριότερο είναι ότι αναφερόμαστε σε ΕΤΑΙΡΕΊΑ η οποία ασχολείται με τη δόμηση τότε δυστυχώς γινόμαστε πολύ καχύποπτοι ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους, περιοχές natura, περιοχές μοναδικές που έχουν γίνει στόχος!!!

Απλά όπως μια φίλη μου καλη μου : "ενα γεγονός αυτό καθ ευατό μπορεί να είναι όντως τυχαίο. Οταν όμως κάτι επαναλαμβάνεται δεν υπάρχει περίπτωση να ειναι συμπτωση"

Διαβάστε πιο αναλυτικά
http://mnodaros.blogspot.com/

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ