Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 5, 2008

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

Στις 04/09 σε μια μόνο τοπική εφημερίδα ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ οι ακόλουθες εκτάσεις


Περίληψης της με αριθ. πρωτ. 4185/03-9-2008
Πράξης χαρακτηρισμού του Δασάρχη Oλυμπίας

O Δασάρχης Oλυμπίας με την παραπάνω πράξη χαρακτηρισμού και ύστερα από αίτηση του κ. Σ...Μπ... του Γεωργίου κατοίκου Πλατιάνας χαρακτήρισε ως μη δάσος και μη Δασική έκταση, την έκταση εμβαδού 17.644,540τ.μ. που βρίσκεται στην θέση «Γουβιά» Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατιάνας του Δήμου Σκιλλούντος ενώ η έκταση εμβαδού 13.526,470τ.μ. που βρίσκεται στην ίδια θέση είναι αναδασωτέα έκταση και δεν εξετάζεται με την διαδικασία του άρθρου 14 του Ν. 998/79.

Αν κατάλαβα καλά έκταση μέσα στο δάσος / δίπλα στο δάσος???
Πάντως πέρα από το δάσος αποκλείεται να είναι!!!!
===============================================================

Περίληψης της με αριθ. πρωτ. 4047/25-8-2008
Πράξης χαρακτηρισμού του Δασάρχη Oλυμπίας


O Δασάρχης Oλυμπίας με την παραπάνω πράξη χαρακτηρισμού και ύστερα από αίτηση του κ. Μ... Χρ...υ του Ιωάννη κατοίκου Γραικα χαρακτήρισε ως MH ΔAΣOΣ και MH ΔAΣIKH EKTAΣH την έκταση εμβαδού 4409,030τ.μ. που βρίσκεται στην θέση «Τρανή Λίμνα» Δημοτικού Διαμερίσματος Γραίκα του Δήμου Σκιλλούντο
==============================================================

ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ’ αριθ. 5012/28-8-2008
Πράξης χαρακτηρισμού του Δασάρχη Πύργου

O Δασάρχης Πύργου με την παραπάνω Πράξη Χαρακτηρισμού η οποία εκδόθηκε ύστερα από αίτηση του Ν... Τσ... του Ιωάννη κατοίκου Δ.Δ. Γουμέρου Δ. Ωλένης χαρακτήρισε την φερόμενη ως ιδιοκτησία του έκταση εμβαδού 7.326,30 τμ που βρίσκεται στη θέση «Αγ. Παντελεήμων» περιοχή εκτός αναδασμού και εκτός οικισμού περιφέρειας Δ.Δ. Γουμέρου Δήμου Ωλένης του Ν. Ηλείας ως MH ΔAΣOΣ, MH ΔAΣIKH έκταση αφού δεν αποτελεί δάσος ή δασική έκταση κατά την έννοια των παραγράφων 1 έως 5 του άρθρου 3 του Νόμου 998/79 οπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 1 του Νόμου 3208/2003.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ