Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, September 3, 2008

Ο ΛΗΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ!!!

Και αφού δημιουργήθηκε και πάλι σάλος σας παραθέτω την απάντηση που έλαβε κάποια φίλη ευαίσθητη στο εν λόγω θέμα - και όχι μόνο- μετά από επιστολή της στο ΔΗΜΟ ΠΟΡΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:
{Αξιότιμη κυρία .........., δεν ξέρουμε πώς, αλλά όσα διαδίδονται είναι ανυπόστατα. Ο κ. Δήμαρχος επικοινώνησε ο ίδιος με τον κτηνίατρο κ. Κουντούρη και τακτοποίησε το ζήτημα των εξόδων νοσηλείας, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί.

Ενδεχομένως μια πληροφόρηση από τον ίδιο τον κτηνίατρο να μπορούσε να διώξει τις σκιές γύρω από ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Θα σας ενημερώσουμε με Δελτίο Τύπου για την υπόθεση αυτή, αφού ο Λήο ολοκλήρωσε τη θεραπεία του και πρόκειται να αποχωρήσει από την κλινική. Στο επίσημο site του Δήμου: http://www.poros. gov.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας
Γ....................Ζ.........

======================
Χαιρόμαστε που για άλλη μια φορά η ευαισθησία του κόσμου κέρδισε μια τόσο δα μικρούλα μάχη αυτή τη φορά για χάρη του Λήο.
Χαιρόμαστε που ο Δήμαρχος επικοινώνησε με το κτηνίατρο.
Χαιρόμαστε που ανέλαβε όλα τα έξοδα.

(Βέβαια, και χωρίς να θέλω να διαιωνίσω διαμάχες και φιλονικίες ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ δεν ήταν από ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ σε ραδιοφωνική εκπομπή στο choice4. Αλλά δεν πειράζει διόλου. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ