Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 4, 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!


Βρήκα και άλλες δηλώσεις σχετικά με το ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ από τη σύσκεψη της ΤΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.


Τολμώ να συγχαρώ το ΔΗΜΑΡΧΟ κο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ για όλες του τις πρωτοβουλίες και την άμεση κινητοποίησή του και να τονίσω ώστε οι μετέχοντες στα εκάστοτε Δημοτικά Συμβούλια να μάθουν ότι ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. Αρα πρέπει και όλοι να δουλέψουμε και να παλέψουμε σα γροθιά για να σώσουμε ό,τι έχει σωθεί.


Πέρα από τα χθεσινά πεπραγμένα στο Δ.Σ Πύργου βγήκε ο κος ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ να ανέφερει σχετικά με την αναστολή τηςοικοδόμησης του ΒΟΥΝΟΥ ότι " δεν πρέπει να πάρει την εν λόγω απόφαση το Δ.Σ για να ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"!!!


Δηλαδή κε ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ? Ποιοί, πότε και με ποιές προθέσεις? Ξέρετε κάτι που πρέπει να μας κοινοποιήσετε?


Ενα άλλο μέλος του Δ.Σ που εκδήλωσε τις διαφωνίες του ήταν ο κος ΚΑΛΟΦΩΝΟΣ που είπε ότι δεν πρέπει να γίνει αναστολή των εργασιών και των αδειών που έχουν δοθεί σε άλλους ενδιαφερόμενους για οικοδόμηση καθώς αυτό θα δημιουργήσει ανισότητες αφού ένας έχει ήδη κτίσει τριώροφη οικοδομή και ότι δεν μπορούν να απαγορεύσουν στους άλλους που έχουν βγάλει άδεια να κάνουν το ίδιο.


Εχω πλέον αρχίσει να αναρωτιέμαι.

Μήπως αστειεύονται όλοι οι εν λόγω κύριοι που μας αντιπροσωπεύουν στο εκάστοτε Δ.Σ?

Μήπως απλά είχαν όρεξη για αστεισμούς?

Δηλαδή αφού ένας έχει διαπράξει έγκλημα ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ γιατί δεν θα είναι δίκαιο????

Και για να είμαστε και ειλικρινείς δεν ψάχνουμε να βρούμε ποιός του έδωσε την άδεια και από που αγόρασε το "οικόπεδο"?????


Ο κος ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ πάλι πρότεινε να μην γινει αναστολή και να δούμε στο μέλλον τι θα γίνει με τους δύο ορόφους.


Το μέλλον ήρθε και πέρασε φοβούμαι.

Το μέλλον ήταν χθες.

Το μέλλον σας προσπέρασε μαζί με όλους ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!



Προσέξτε τα σπίτια στη κορυφογραμμή!!!!)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ